PUMA Social Party

In urma cu aproximativ o luna, cand am aflat despre PUMA Social Party m-am gandit cu oarecare nostalgie la tenisii pe care i-am personalizat cu ocazia petrecerii de anul trecut si pe care din pacate i-am lasat in club, dat fiind ca nu doream sa pictez cu vopsea turcoaz si galbena absolut tot ce atingeam.

Un eveniment extrem de reusit care mi-a pus la incercare creativitatea si care intr-un mod complet atipic pentru mine, m-a facut sa imi doresc sa incalt o pereche de „pumeti” colorati. Insa petrecerea care va avea loc maine in Oxygen Club se anunta a fi si mai incitanta.

PUMA Social Party celebreaza tot ceea ce inseamna activitati in aer liber sau indoor, de la biliard, ping-pong sau darts si pana la sporturile clasice. Intr-un context social dominat de apatie, PUMA ne transmite ca viata este mai distractiva atunci cand la mijloc exista putina competitie si cand decizi sa lasi la o parte laptop-ul pentru a-ti provoca prietenii la un joc distractiv.

Mai putin important este jocul cu pricina, cat pretextul reuniunii si angajarea in activitati care sa ne solicite in egala masura mintea cat si corpul. Asadar, in maine seara ma voi alatura unui grup frumos de „after-hours athletes”, iar zilele urmatoare va voi povesti cum s-au desfasurat lucrurile.

PUMA Social Party

Reformarea vestimentara a barbatilor

PUMA Social Party

Machiajul verii 2011: L’Oreal Fresh Collection

Articole recente

There are 2 comments

  1. PUMA Social Party: After Hours Athletes | Adina Necula

    […] PUMA Social Party, eveniment la care am luat parte joia trecuta, s-a dovedit a constitui pretextul perfect pentru o seara condimentata cu voie buna si distractie! O altfel de idee pentru o petrecere desprinsa complet din tiparul party-urile organizate in cluburile din Bucuresti, care a reusit sa ma surprinda in mod placut si sa ma determine sa petrec cateva ore in compania unor oameni frumosi (Sana,  Nina, Jeanette, Elena Cîrîc, Anurim, Pietricel, Criserb). […]

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!