Programul Let’s Go You by World Class Romania si coordonatele unei vieti sanatoase

Conceperea unui stil de viata sanatos in societatea contemporana reprezinta inainte de toate o provocare si un exercitiu de vointa. In ciuda numarului impresionant de volume ce radiografiaza principiile unui trai echilibrat din punct de vedere nutritional, psihic si emotional, al accesului la servicii specializate de consiliere alimentara sau la aplicatiile dezvoltate pentru smartphone-uri in scopul monitorizarii activitatilor cotidiene, mentinerea pe termen lung a unei stari de sanatate optime presupune transformarea unor actiuni punctuale in convingeri si deprinderi.

LGY-3

World Class Romania a dezvaluit recent unul dintre cele mai inteligente programe de lifestyle, menite nu doar sa ofere solutii in atingerea scopurilor pe termen scurt, cat mai ales sa contribuie la schimbarea anumitor obisnuinte si tipare comportamentale: LET’S GO YOU. Un studiu online efectuat de World Class in scopul identificarii predispozitiei romanilor pentru adoptarea unui stil de viata sanatos si pentru practicarea activitatilor sportive, a relevat o legatura extrem de importanta la nivel motivational intre starea de bine si viata activa (85% dintre respondenti au motivat ca starea de bine ii determina sa aiba un program sportiv sustinut).

Let’s Go You este un program de opt saptamani si pune la dispozitia clientilor centrelor World Class un plan alimentar personalizat, corelat cu sesiunile de coaching si cu antrenamentele asistate de un personal trainer. In functie de nevoile fiecarei persoane, programul este disponibil in trei variante – slabire, crestere a masei musculare si mentinere – iar gratie accesului la o platforma online si la o aplicatie pentru mobil (poate fi descarcata atat din App Store cat si din Google Play), utilizatorii primesc 24/7 informatii despre planul alimentar si antrenamente, putand comuncia prin live chat cu nutritionistul si cu antrenorul personal.

LGY-1 Infografic - LET'S GO YOU

Sectiunea de nutritie include recomandari si retete care pot fi comandate sau pregatite acasa, iar cea dedicata antrenamentelor, pe langa exercitiile necesare, contine si materiale video explicative. Mai mult decat atat, pe parcursului programului, clientii vor primi newslettere si notificari de motivare pe teme de wellbeing, dieta si sport, tocmai pentru a facilita adoptarea noului stil de viata.

Programul let’s Go You este disponibil in toate centrele de fitness din reteaua World Class Romania, iar la achizitionarea oricarui abonament la centrele premium W si oricarui pachet Bronze, Silver, Gold sau Platinum, programul este gratuit.

Programul Let’s Go You by World Class Romania si coordonatele unei vieti sanatoase

Superlativele frumusetii si ELLE International Beauty Awards

Programul Let’s Go You by World Class Romania si coordonatele unei vieti sanatoase

Tendinte machiaj primavara-vara 2016 (I): Raw Refined sau noul nude look in versiunea MAC

Articole recente

There are 3 comments

  1. Barbalata (Puiu) Mirela

    Interesant. Sa inteleg ca pot gasi aceasta aplicatie Let’s go you pe Google Play. Ma intereseaza mai mult pentru intretinere. Sper sa o gasesc pe mobil. Multumesc de recomandare

    1. Adina Necula

      Draga Mirela, aplicatia LET’S GO YOU este disponibila in Google Play, insa o poti utiliza doar in baza inscrierii in programul World Class, deoarece evolutia iti va fi atent supravegheata de catre instructorii centrului.

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!