Preview AUTOR 7: bijuterii de designer

AUTOR se numara printre cele mai bine concepute si percutante evenimente fashion din Bucuresti, iar Dan Piersinaru, initiatorul acestei manifestari complexe a dezvoltat conceptul in mod admirabil de-a lungul celor sase editii desfasurate pana in prezent. AUTOR imi este foarte drag si il privesc de fiecare data atat cu ochii stilistului cat si cu cei ai femeii iubitoare de arta si de piese a caror valoare estetica depasesc bariera timpului.

In avanpremiera editiei cu numarul sapte, care va avea loc la Sala Dalles weekend-ul urmator (12-13 mai), Dan Piersinaru a dezvaluit in cadrul unui eveniment cu aer de salon, cateva dintre bijuteriile de autor care vor fermeca prin forma, culoare si splendoare publicul feminin care va vizita targul.
Mi-am promis ca in seara aceasta nu voi mai scrie pana seara tarziu, dat fiind ca in ultimele doua zile am avut un ritm de lucru infernal, insa in urma cu putin timp am revenit de la preview-ul AUTOR si pur si simplu nu am putut rezista tentatiei de a asterne cateva randuri in pagina si de a va lansa inca o data invitatia de a va rezerva pe data de 12 sau 13 mai, cateva ore pentru suflet, in compania bijuteriilor de autor unicat.
Actul descoperirii este incredibil de incitant si indiscutabil mai fascinant decat devoalarea prematura, asadar nu va voi oferi decat o picatura de imaginatie, menita sa va serveasca drept imbold a ceea ce urmeaza sa vedeti peste doar o saptamana cu ochii vostri.

Ana Wagner – portelan pictat manual, monturi din argint si pietre pretioase

Ana Wagner duce arta bijuteriei de autor la un nou nivel, reinventandu-si propria linie si transpunand-o cu si mai multa dedicare inspre o latura purtabila si functionala. Portelanul functioneaza in continuare drept suport pentru minunatele culori asternute cu migala pentru a reda motive vegetale, iar noutatea vine din adaugarea unor suporturi din argint fiecarei piese de bijuterie, alaturi de pietre pretioase sau semi-pretioase.

Raluca Buzura – bijuteria ca arta

Raluca Buzura, un designer de bijuterii de o sensibilitate aparte, a reusit pur si simplu sa ma uimeasca cu piesele noii colectii, colierul din imagine (pe care il voi purta cu o placere enorma) fiind poate cel mai spectaculos realizat pana in prezent. Raluca Buzura este in momentul de fata, fara nicio urma de indoiala, unul dintre exemplele perfect valabile de artisti romani completi si capabili de inovatie, creatiile sale putand oricand insoti un salon de tendinte de talie mondiala.

Colectii surpriza de descoperit la AUTOR 7

O alta surpriza a urmatoarei editii AUTOR – o linie cu totul speciala care incununeaza cu succes ideea de bijuterie vestimentara sau vestimentatie bijuterie!

Metal si lemn intr-o forma aproape organica

Un motiv nu tocmai recent, insa altfel transpus. Intuiti cui apartine?

Preview AUTOR 7: bijuterii de designer

BB Cream Miracle Skin Perfector (Garnier): aplicare si rezultate

Preview AUTOR 7: bijuterii de designer

Chanel la Saint Tropez

Articole recente

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!