Colectia H&M toamna-iarna 2011-2012 (preview)

In cursul acestei dimineti am raspuns invitatiei H&M de a vizita showroom-ul si de a admira in premiera cateva piese vestimentare si accesorii din colectia toamna-iarna 2011. Linia pe care va marsa H&M sezonul urmator este una preponderent clasica, majoritatea rochiilor, mantourilor sau pantalonilor fiind concepute pe tipare bazice, fara prea multe interventii sau detalii spectaculoase.
Cu toate acestea, colectia toamna-iarna 2011 nu se dovedeste a fi nici pe departe anosta sau comuna. H&M propune ca de fiecare data o garderoba completa, cu piese versatile care pot fi gandite in diverse combinatii stilistice, totul intr-un echilibru cromatic perfect, fara excese.
Influenta anilor ’70 am putut-o lesne remarca la nivel de croi: pantaloni cu talie inalta, evazati, a caror lungime se situeaza cu o palma deasupra glezei, tricotaje lejere cu insertii discrete de lame, rochii maxi etc. Paleta cromatica se concentreaza in jurul culorilor calde de toamna: camel, bej, coniac, maro, crem, ruginiu, burgundy etc.

Nu va ofer foarte multe detalii pentru moment, dat fiind ca ne aflam de abia la inceputul verii, insa pentru a va contura o idee, am fotografiat piesele preferate ale colectiei pe care deja le-am trecut pe wishlist.

Colectia H&M toamna-iarna 2011-2012 (preview)

La multi ani Molecule-F

Colectia H&M toamna-iarna 2011-2012 (preview)

Meniu a la Cannes

Articole recente

There is one comment

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!