Pomellato Nudo: trei parfumuri bijuterie

O stralucire eterna captata de pretiozitatea nestematelor si sublimata in aroma unica, amprentata in suflet asemenea unei promisiuni soptite la ceas de seara. Ce este altceva este parfumul decat miracolul feminin plasmuit dintr-o multitudine de fatete si dezvaluit acelora care stiu sa decripteze in fiecare nota speciala un secret ravasitor precum un sarut neasteptat? O femeie neinsotita de o armonie aromata se condamna fara drept de apel la singuratate.

Inca de la constituirea sa, in 1967, Pomellato a incercat sa alature spiritul italian bine definit, maiestriei artizanilor si pasiunii creatoare, in conceperea unor bijuterii unice, de o expresivitate extrema. Acele bijuterii menite sa releve esenta fiecarei decade, cu ale sale excese sau rigori, cu permutari de coduri mai mult sau mai putin conventionale, cu mesaje evidente sau integrate subtil in design, cu un spectru cromatic efervescent sau dimpotriva temperat si domol. Insa mai presus de toate, Pomellato si-a propus sa se integreze in contemporaneitate, sa insufle cu fiecare noua colectie sau editie limitata de bijuterii acea doza de inspiratie si de dezirabilitate pentru segmente cat mai diversificate de clienti.

In anul 2007, cu prilejul celebrarii celei de-a 40-a aniversari, brandul si-a facut debutul in lumea bijuteriilor de lux, colectia Pom Pom exceland la capitolul sofisticare, atat din punct de vedere al executiei cat si al metalelor si pietrelor pretioase utilizare: inele cu pietre extrem de rare, cu forme neobisnuite, care frizeaza neconventionalul si care intriga de fiecare data cand sunt admirate.

Un limbaj al emotiilor care in 2013 este tradus cu gratie prin intermediul celor trei parfumuri ce poarta semnatura Pomellato, trei parfumuri ce surprind prin design-ul sticlelor care incorporeaza elementele regasite in ADN-ul propriu si care invaluie boudoire-ul feminin in stralucirea inefabila a notelor de iasomie, iris sau trandafir.

Pomellato Nudo: trei esente speciale inspirate de universul nestematelor

Pomellato Nudo inseamna trei culori pentru trei stari de spirit distincte care accesorizeaza tinuta feminina, asemenea inelelor cu pietre pretioase ce seduc prin intensitate: Amber, Blue si Rose.

Pomellato Nudo Amber este inspirat de Quartul de Madeira, o piatra pretioasa cu totul speciala, care l-a determinat pe Aurelien Guichard sa imprime parfumului un aer floral-oriental ambrat cat se poate de cuceritor. Un imn adus senzualitatii orientale, care alatura floarea de portocal esentei pure de trandafir bulgaresc, buchetului de flori albe dominat de iasomia de sambac si de notele de ambra si care isi dezvaluie plenitudinea pe un pat vanilat, punctat de mosc.Pomellato Nudo Blue trimite cu gandul la nobilul Topaz London Blue si la floarea de iris, simbol de necontestat al feminitatii. Cecile Matton si-a imaginat aceasta nestemata rafinata intr-o nota florala, insa usor gurmanda: lamaie si coacaze negre, temperate de acorduri de bambus, apoi incursiunea in gradina misterelor din care transpare aroma inconfundabila de frezie, magnolie si iris, iar intr-un final dezvaluirea unui adevarat preludiu al seductiei – mosc alb, heliotrop, amberwood si vanilie.

Pomellato Nudo Rose poarta cu sine amprenta Amestistului Rose de France, arhetipul iubirii absolute. Aceeasi Cecile Matton aseaza pe note parfumate un poem al amorului ravasitor si plin de reverberatii: parfumul se deschide cu note de grapefruit roz si bergamote, alaturi de piersica si de fructe de apa, apoi un buchet de trandafiri, roze, frezie si lacramioare invaluie simturile intr-o imbratisare tandra, pentru ca in cele din urma pasiunea sa se dezvaluie intr-un cocktail hipnotizant de mosc alb, lemn de cedru alb, lemn de santal si lemn de casmir.

Fiecare sticla este ambalata intr-o cutie inspirata de frescele florale ale artistului Michael Lin, fresce ce pot fi admirate in boutique-ul Pomellato din Milano.

Pomellato Nudo: trei parfumuri bijuterie

Bellefontaine: cosmetica regenerativa ridicata la rang de stiinta

Pomellato Nudo: trei parfumuri bijuterie

Ziua internationala a Frumusetii si inspiratia Dove

Articole recente

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!