Pluriel (Maison Francis Kurkdjian): o alchimie unica a simturilor invaluita in vapori parfumati

Parfumul rescrie codurile secrete ale sufletului, descatuseaza emotiile si tese un liant invizibil dincolo de timp si spatiu. Ii poti impartasi angoasele sau starile de euforie, capriciile sau ereziile de moment, vulnerabilitatile sau iluziile, incertitudinile sau temerile, capitolele romantate sau deziluziile ce fac schimba ordinea interioara. Dincolo de toate, parfumul nu poate fi trait in solitudine, ci are in permanenta nevoie de un partener impreuna cu care sa poata creea corespondente si in care sa se poata reflecta.

Alaturi de Francis Kurkdjian la evenimentul de lansare Pluriel Femme&Homme

Atunci cand reusesti sa ii surprinzi stralucirea din ochi, te poti vedea mai clar decat in orice alta oglinda. Semnele trecerii timpului relevate pe chip dispar ca prin farmec, lasand loc unei eterne reintoarceri in Paradis. Pluriel, noul duet olfactiv dezvaluit recent de Maison Francis Kurkdjian, respira farmecul si vraja imbatabila a feminitatii si a masculinitatii ce nu pot fi separate si incadrate in dogme. Pluriel nu reprezinta o aliniere la tendintele de coordonare olfactiva si nici un pretext servit unor amorezi aflati in cautarea unor elemente care sa potentete dependentele voite. Pluriel alunga in schimb indiferenta si plictisul, transforma tacerea unor suflete in vibratii ce tulbura pana la extrem si schimba polemica in dialog.

Pluriel Femme

Pluriel Femme nu se incadreaza in norme, insa nici nu isi aroga un exhibitionism gratuit. Prezenta sa este una discreta, intriganta si misterioasa, calculata dar defel liniara. Asemenea unui carusel al emotiilor, Pluriel Femme ameteste si subjuga pe orice decide sa se lase purtat pe traseul serpuitor si abrupt. Notele de iris se resimt din plin inca de la prima pulverizare, fiind urmate imediat de cele pudrate de violeta si de un iz extrem de rafinat de trandafir, deloc opulent si coplesitor, ci mai degraba aerat si proaspat asemenea unei ape florale de roze sau a unei pudre diafane.

Florile de portocal, iasomia si lacramioarele se alatura alegoriei olfactive desprinsa parca dintr-o gradina fantastica in permanenta insorita, unde in fiecare dimineata poate fi surprinsa o silueta gratioasa ce descinde intr-un foisor cochet pentru a picura in cafeaua aromata cateva bule de sampanie roze ramase de cu seara.

Acordurile chypre intervin in mod gradat in pasajul evolutiv si multi-fatetat al lui Pluriel Femme, pentru ca in final notele de vetiver si patciuli sa domoleasca putin ritmul si sa inspire o caldura fina, precum o imbratisare, nu neaparat senzuala.

Pluriel Homme

Complet diferit de parfumurile tipic masculine care in ultimele sezoane au mizat fie pe miresmele oceanice, proaspete, fie pe cele intens condimentate, Pluriel Homme contureaza in mod fidel portretul barbatului modern, neinteles, fluctuant, schimbator, capabil sa jongleze cu o viteza uimitoare intre stari emotionale situate la extreme. Este acel barbat pe care cauti sa il intelegi si pe care iti dai seama ca este aproape imposibil sa il stapanesti. Acum te poate ridica pe un piedestal pentru ca in secunda urmatoare sa lasa totul in voia unui joc de ruleta. Acum isi poate savura cafeaua alaturi de tine si te poate invalui cu toata tandretea existenta in univers, iar peste jumatate de ora isi poate afisa latura intransigenta si cerebrala in negocieri acerbe.

Pluriel Homme ofera in egala masura prudenta, reflexie, stabilitate, dorinta si seductie, intr-un melanj perfect echilibrat de ierburi aromatice si proaspete dispuse pe un fond senzual. Lavanda, patciuli, vetiver si cedru intr-un pasaj olfactiv voluptuos, menit sa confere senzatia de familiaritate, comfort si incredere.

Pluriel Femme (650,01 lei) si Pluriel Homme (589,99 lei) sunt disponibile in parfumeriile Beautik.

Pluriel (Maison Francis Kurkdjian): o alchimie unica a simturilor invaluita in vapori parfumati

Cellular Code (Yon-Ka): cura de energie pentru revitalizarea tenului matur

Pluriel (Maison Francis Kurkdjian): o alchimie unica a simturilor invaluita in vapori parfumati

Biotec by Elemis: ritualuri faciale de ultima generatie si experienta exclusivista IDA Spa

Articole recente

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!