Frumusete contracronometru: terapia cu parargil la Beauty Boutique

Masina timpului si-a gasit deja corespondentul in universul frumusetii, un univers care in secolul vitezei si-a adaptat mecanismele de o asemenea maniera incat sa raspunda celor mai inalte exigente ale clientelor. Nu intamplator, terapiile corporale sau faciale cu rezultate vizibile inca de la prima sedinta, au generat in ultimii ani o competitie acerba intre centrele de estetica, acestea cautand sa ridice stacheta de la un sezon la altul si sa intampine cu promptitudine apelul S.O.S al femeilor aflate in cautarea unor solutii miraculoase si…punctuale.

2-27

Mai mult decat oricand in preajma Sarbatorilor, angrenarea in cursa pentru atingerea perfectiunii se constituie intr-o misiune de prim rang: un ten revitalizat si un efect de lifting instant inaintea unei serate speciale, un decolteu seducator pentru o rochie de gala si cel putin cativa centimetri eliminati din zona coapselor si a soldurilor, astfel incat tinuta din seara petrecerii sa nu tradeze nicio imperfectiune deranjanta. Miracolele nu se intampla peste noapte, insa din fericire, apelul la cateva proceduri estetice “in regim de urgenta”, poate avea efectele scontate, chiar daca pe o perioada limitata de timp.

In ultima saptamana am primit numeroase intrebari referitoare la tratamentele cu rezultate rapide ce pot fi efectuate chiar inainte de Revelion, iar recomandarea mea s-a indreptat inspre impachetarile cu parargil pe care am avut placuta surpriza sa le descopar in meniul salonului Beauty Boutique.

10997713_1413307555645986_9062174224716475278_n

Terapiile pe baza de argila nu reprezinta o inovatie de ultim moment a saloanelor de infrumusetare, gasindu-si aplicabilitatea in cosmeticile ancestrale, insa isi mentin suprematia in ceea ce priveste eficienta, atat pe termen scurt (ca varianta de eliminare a retentiei de fluide si de reducere a circumferintei cu cateva procente), cat mai ales pe termen mediu si lung (in conditiile in care exista o constanta in derularea procedurilor si o corelare cu dieta si cu activitatea fizica).

Terapia cu parargil, excelent pusa in practica de specialistii Beauty Boutique, contribuie nu doar la reducerea tesutului adipos si la remodelarea siluetei, ci si la activarea circulatiei periferice, redarea elasticitatii si fermitatii pielii. Paragilul este una dintre cele mai benefice tipuri de argile vezi, dat fiind continutul sau bogat in siliciu, aluminiu, magneziu si calciu, care activeaza circulatia sangvina si limfatica, intensifica schimburile metabolice, hraneste tesuturile si cicatrizeaza.

Tratamentul efectuat la cald (argila este asociata parafinei pure), vizeaza zonele afectate de noduli celulitici, specialistii recomandandu-l inclusiv persoanelor care se confrunta cu grade avansate (3 sau 4) de celulita, supraponderabilitate sau vergeturi foarte evidente. Substantele active continute actioneaza in profunzime, determinand distrugerea nodulilor celulitici de-a lungul sedintelor intensive si recurenta acestora. Insa aspectul sesizabil inca de la prima sedinta consta in micsorarea volumului zonelor afectate de celulita, in aplatizarea abdomenului si in eliminarea retentiei de apa din organism. Altfel spus, un efect de “slimming” instant care rezolva orice dileme referitoare la aparitia din seara petrecerii.

12032173_1509342396042501_1272630816169362125_n

Beneficiile impachetarilor cu parargil nu se rezuma doar la tratarea celulitei, asocierea argilei verzi cu parafina pura avand rezultate incredibile in calmarea durerilor musculare si ligamentare, in echilibrarea secretiei de sebum si in eliminarea depozitelor inchistate de sebum, in hranirea si hidratarea pielii si in sustinerea procesului de regenerare.

Pentru cele mai bune rezultate, sedintele cu parargil la Beauty Boutique se realizeaza de 3 ori pe saptamana intr-o schema de tratament intensiv, urmand ca dupa dupa obtinerea rezultatelor dorite sa se recurga la o sedinta de intretinere la interval de 8-10 zile. Pretul unei sedinte de impachetare cu paragil (45 de minute) la Beauty Boutique este de 50 lei, iar un abonament (cu valabilitate de maxim 2 luni) poate fi achizionat la pretul de 400 lei.

Frumusete contracronometru: terapia cu parargil la Beauty Boutique

Philips VisaCare: aparatul cu microdermabraziune, cel mai avansat sistem de curatare a tenului la domiciliu

Frumusete contracronometru: terapia cu parargil la Beauty Boutique

Loulou si povesti fashion tesute cu emotii

Articole recente

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!