PARFUMUL by Octavian Sever Coifan – o noua editie inchinata FEMEII

In pragul sarbatorilor de Paste, Octavian Sever Coifan ofera tuturor celor care ii urmaresc parcursul profesional (este singurul parfumier roman la Paris, membru al Societe Francaise des Parfumeurs si al Societatii Romane a Chimistilor Cosmetologi) o surpriza de proportii invaluita in aura celor mai incitante miresme care ne bucura sufletul: volumul PARFUMUL, intr-o editie limitata disponibila exclusiv online.
Parfumul te condamna la fericire”, imi spunea recent Octavian intr-un interviu cu totul special pe care l-am publicat la inceputul lunii februarie pe HotCity.ro. Iata ca acum Octavian adauga noi conotatii afirmatiei in paginile unei carti fundamentale, singura de acest tip publicata de un autor roman.

Imi amintesc ca primele enciclopedii de parfumuri din Romania semnate Octavian Coifan s-au vandut intr-un ritm ametitor, la putin timp de la lansare devenind de negasit in librarii. Din fericire insa, in biblioteca mea se regasesc toate (una dintre ele chiar semnata de autor), iar in curand voi putea rasfoi si noua aparitie.


O lectura pe care nu trebuie sa o ratati, lipsita de referinte gratuite si consistenta la nivel de informatii. Iar dupa cum declara Octavian: “In viitor, ea va fi disponibila la pretul unui parfum de nisa, iar editia print in caseta, la pretul unui parfum de lux pentru un spirit autentic de „haute parfumerie”.”

Parfumul este a opta arta si poate cea mai misterioasa si plina de semnificatii dintre toate. Sub aceasta egida, Octavian ne provoaca la o descoperire graduala a mirosului si a mirosurilor din antichitate si pana in prezent.

„Parfumul – ghidul esential” aduce o serie de noutati fata de prima editie:
– un nou concept de recomandare a parfumului
– includerea parfumurilor de lux in sugestii
– parfumurile pentru mirese si nunta olfactiva
– noile provocari ale parfumeriei de lux
– parfumeria ambientala si Feng shui
– principiile de amenajare ale unei gradini parfumate
– cele mai bune parfumuri functie de nota dominanta


„Parfumul – ghidul esential” este un concentrat de cultura in care exista 0 % Publicitate – si 100% Continut, 0% Marci comerciale si 100% Cultura.

„Parfumul – ghidul esential”: 314 pagini este disponibil exclusiv online si poate fi comandat trimitand un mail pe adresa coifanoctavian@gmail.com cu titlul “comanda carte”.

PARFUMUL by Octavian Sever Coifan – o noua editie inchinata FEMEII

Blogul Kinga Varga

PARFUMUL by Octavian Sever Coifan – o noua editie inchinata FEMEII

Tu cum te pregatesti in mod natural pentru primavara?

Articole recente

Impartaseste-mi opinia ta