Blogul Kinga Varga

Singurul designer roman de tricotaje, Kinga Varga a lansat la inceputul acestei luni o noua pagina virtuala, alaturi de cea dedicata prezentarii brandului si shopping-ului online. Blogul Kinga Varga se prezinta ca un spatiu personal in care vor fi detaliate toate aspectele creatiei, de la alegerea firelor si pana la obtinerea produselor in serie mica sau a celor unicat.

Kinga este o persoana cu un discurs extrem de percutant, pe care il urmaresti cu fascinatie. Asta pentru ca designerul povesteste cu atat de multa pasiune si caldura despre lucrul in atelier si despre ideile pe care are de gand sa le puna in practica, incat dupa doar cateva minute te simti binevenit in universul sau plin de culoare si de inventivitate.

Dincolo de colectiile de podium si de intalnirile punctuale in showroom, va invit sa o cunoasteti pe Kinga intr-un mod mult mai apropiat. Nu de putine ori mi-a spus ca nu exceleaza in a ordona cuvintele, insa dupa primul sau post pe blog va las sa trageti singuri concluziile.

Inchei prin a va spune ca Kinga Varga pregatese anul acesta o serie de surprize fashion cat se poate de placute, dar despre acestea voi detalia la momentul potrivit.

Blogul Kinga Varga

Accesorii de primavara: gentile Dasha

Blogul Kinga Varga

PARFUMUL by Octavian Sever Coifan – o noua editie inchinata FEMEII

Articole recente

There are 2 comments

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!