Parfum Divin de Caudalie: elixirul gurmand si sofisticat al tainicelor confesiuni

Secrete ancestrale bine pastrate, delicii incapsulate in recipientele cremelor si alaturate celor mai avansate tehnici de extractie si de stabilizate a substantelor active, eficienta dovedita si o desfatare a tuturor simturilor care transforma ritualurile cosmetice intr-o experienta multi-senzoriala. Anumite marci cosmetice au reusit ca de-a lungul anilor sa isi rezerve un loc binemeritat in boudoire-ul feminin, atat prin prisma formulelor de ultima generatie care lupta in mod vizibil cu semnele imbatranirii, cat si prin calitatea de stimulare a tuturor simturilor in momentul aplicarii pe piele.

Acesta este si cazul Caudalie, un concept de frumusete cu totul aparte, caruia ii sunt fidela de aproape 4 ani si care alatura traditia si stiinta moderna, intr-o gama de produse care mizeaza pe puterea polifenolilor din struguri, cei mai puternici anti-oxidanti vegetali, protejati prin brevete internationale. Insa dincolo de gama complexa de creme Caudalie, organizata in linii de produse cu actiune specifica, apropierea de brand s-a tradus atat in cazul meu cat si al milioanelor de femei de pe intreg globul, prin mireasma unica a florii de vita de vie, ce confera recognoscibilitate si creaza corespondente imposibil de uitat intre elixirurile de frumusete si cea care le imbratiseaza.

Este vorba despre un parfum delicat, de un farmec aparte, discret si suav precum o dimineata tihnita, un parfum care incanta simturile, care asterne un zambet cald pe buze, care deschide apetitul asemenea unui pahar cu vin de Bordeaux (zona viticola din care provin boabele de struguri din care se extrag polifenolii utilizati in cremele Caudalie) savurat pe indelete in asteptarea unei sesiuni de SPA gurmande cu struguri proaspeti si miere sau apa de izvor si extracte de vie (doar cateva dintre terapiile signature ce pot fi experimentate in cadrul oazelor de frumusete denumite Caudalie Vinotherapy Spa).

Parfum Divin de Caudalie

Vara aceasta meniul apetisant Caudalie este completat de un adevarat concentrat de senzualitate si seductie pura: Parfum Divin de Caudalie – primul parfum creat de Mathilde Thomas (fondatoarea Caudalie) impreuna cu maestrul parfumier Jacques Cavallier. Inspirat de Caudalie Divine Oil, unul dintre produsele iconice ale gamei, Parfum Divin de Caudalie ascunde in sticla cu o alura eleganta, acoperita cu un dop din lemn de fag, o infuzie de fericire sublimata intr-o armonie olfactiva rafinata, cu tenta gurmanda si cu accente lemnoase.

Aroma cuceritoare a produselor Caudalie m-a determinat sa imi doresc de cativa ani buni o esenta pe care sa o port pe piele din zorii zilei si pana seara, o esenta care sa imi poata oglindi cele mai profunde trairi si emotii si care sa imi innobileze ritualul de beauty cotidian. Inca de la prima pulverizare pe piele, Parfum Divin de Caudalie mi s-a dezvaluit intr-o maniera aparte. M-am trezit visand cu ochii deschisi la o cina pe inserat, in care la masa este servita apa de roze pentru spalarea mainilor, iar desertul spumos este aromat cu cateva picaturi de trandafir marocan si un strop de vanilie apetisanta.

Notele lemnoase de cedru din Virginia, punctate de piperul roz picant pentru un plus de savoare, sunt extrem de bine dozate si codificate, creand un context ambiguu, in care complicitatea insoteste un dialog intim, defel agresiv, un joc al dragostei si al placerii, al naivitatii aparente si a riscului asumat. Parfum Divin de Caudalie este poate cea mai teribil de incitanta arma a seductiei feminine, nefiind defel manifesta sau evidenta, ci mai degraba ratacitoare, intriganta si intr-un final letala daca este asociata unei strategii in care apetitul intelectual se aliaza intr-o semnatura inconfundabila stralucirii privirii.

Supremul deliciu olfactiv oferit pielii de Parfum Divin de Caudalie, contureaza parcursul feminin ideal din gradina de roze imbatatoare pana in boema “bucatarie”, acolo unde mainile delicate si fragile plasmuiesc un prezent tandru cu miresme suave, impregnand fiecare clipa cu o imensa caldura, fina, delicata, inimitabila.

Profund emotional, capabil sa desluseasca caligrafia superba asternuta in mesajul purtat de sageata lui Cupidon, Parfum Divin de Caudalie aminteste de simbolismul sacru, de dulceata unui sarut care subjuga pentru o eternitate si o zi, de incandescenta care creeaza dependente, de toropeala unei esente pretioase pe pielea infierbantata. Niciun moment nu va semana cu altul cand il vei purta, insa delirul amprentei tale iti va aminti sa degusti fara teama din nectarul schimbarii. Pentru ca sub o forma sau alta, fiecare zi incepe si se termina cu un dulce balsam creat in propriul creuzet.

In Romania produsele Caudalie se gasesc in exclusivitate in farmaciile Centrofarm, iar parfumul Divin de la Caudalie poate fi achizitionat la pretul de 210 lei.

Parfum Divin de Caudalie: elixirul gurmand si sofisticat al tainicelor confesiuni

Pantofii unei veri ca in filme: concurs CONDUR by alexandru

Parfum Divin de Caudalie: elixirul gurmand si sofisticat al tainicelor confesiuni

Frumusetea inseamna sanatate: metoda Bio-Electronica Vincent si provocarea Infrafit

Articole recente

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!