Ora de geometrie

Astazi va invit sa luati parte la ora de geometrie. Nu va supun ca calcule prea complicate sau la probleme ce nu pot fi rezolvate caci doar incepe week-end-ul si nu vreau sa va obosesc.

Mai jos aveti o parte a „orei”, iar aici puteti vedea varianta completa.

Departe de a miza pe simplitate si minimalism, din ce in ce mai multi designeri se apleaca asupra experimentului in incercarea de a da nastere unor forme noi. Vorbim aici despre o alta perspectiva asupra proportiilor si de siluete in permanenta schimbare.

In conditiile in care toti cei din industria modei se intreaba in ce directie vor evolua lucrurile de acum inainte, cred cu tarie ca aceste noi siluete pe care le vedem pe runway reprezinta punctul de plecare spre o noua etapa din istoria modei. O etapa care va fi in mod cert caracterizata de lucrul sur mesure si de accentul puternic pe individualitate.

Sa privim asadar cateva dintre cele mai indraznete creatii ale designerilor prezentate pentru sezonul de primavara-vara 2009.

Topuri

Rozete minutios realizate, drapaje spectaculoase sau taieturi extrem de precise. Topurile acestui sezon sunt adevarate opere de arta prin maiestria cu care sunt croite. Daca este sa privim topul alb din matase semnat Andy&Debb avem senzatia ca reprezinta o punere in scena a unor piese origami.

topuri1.jpg topuri2.jpg
Iar pentru ca tot vorbeam despre origami si despre arta de a impaturi, plia si modela materiale, nu pot sa nu ma opresc si asupra topului negru semnat Karl Lagerfeld. Foarte cambrat si cu o terminatie peplum, accesorizat cu o centura lata din lac in talie.

topuri3.jpg topuri4.jpg
In colectia Moschino de asemenea regasim o suita de topuri foarte bine structurate cu tenta romantica. Straturi de voal si matase suprapuse ce se imbina perfect in bluze diafane cu aspect de petale de flori. Ce poate fi mai sublim de atat? Poate un top alb cu volane ca cel din colectia Oscar de la Renta, ce contureaza perfect silueta.

Ora de geometrie

Men fashion: destinatia safari

Ora de geometrie

Nota 7.34 sau locul 14 din 55

Articole recente

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!