Nota 7.34 sau locul 14 din 55

Aseara au fost afisate si rezultatele finale ale RoBlogFest 2009. Bineinteles a fost si mare party, la care din pacate nu am ajuns. Insa Rox, Diana si Mimi au fost acolo, asa ca de indata ce se vor trezi si vor posta poze de la eveniment ca voi da de stire si voua.

Pana una alta va spun ca am obtinut un rezultat foarte bun (spun eu) in competitie. Blogul meu a fost inscris la categoria jurizata de „Blog de creatie/design” si s-a clasat pe locul 14 din 55 cu o nota de 7.34. Ma simt mandra de faptul ca munca mea este apreciata si desigur pe viitor sper la un loc si mai bun. 🙂

Felicitari DaDa Moda pentru locul 7 (Andreea m-ai luat cu 24 de sutimi :P) obtinut si draga mea Josephine pentru locul 13 (hehe avem aceeasi nota). Ceea ce ma bucura extrem de mult este faptul ca blogurile de fashion au reusit sa aiba rezultate bune, chiar foarte bune, semn ca ne indreptam in directia dorita si ca RFB are membri care isi fac treaba in mod profi.

Rox si Diana au ocupat locurile 7 repectiv 6 la categoria „Cea mai sexy microbloggerita”.  Iar Rox a terminat pe 11 si la „VIP microblogger”. Bravo dragele mele si oricum eu v-as fi pus pe ambele pe locul 1. 😀  Mai mult decat atat Blegoo PR s-a clasat pe locul 14 la „Cel mai popular microblogger” si pe 6 la ” Microblogging – Cel mai carcotas”.  Cum sa nu fii mandra cand ai asa prietene?

Later update: poze la zoso si urbanstyle.

roblogfest1

Rezultate finale roblogfest 2009

Nota 7.34 sau locul 14 din 55

Ora de geometrie

RFB party 3

RFB party 3

Articole recente

There are 0 comments

  1. mimi

    Felicitari, Adina! Stiu ca e cam tarziu, dar abia acum am reusit sa imi fac putin timp si pentru mine.
    Ma bucur ca ai reusit sa obtii aceasta dovada de recunoastere si iti doresc ca anul viitor sa urci si mai sus.

Impartaseste-mi opinia ta