Opt sugestii de stil pentru o mireasa lady like in revista Nunta by Carmen Ionita

Cand o femeie se simte perfect imbracata, poate sa uite de ea. Este ceea ce se cheama farmec. Cu cat veti uita de voi, cu atat veti avea mai mult farmec”. Intamplarea a facut ca in momentul in care Anca Ciuculin – redactorul-sef al revistei Nunta by Carmen Ionita – mi-a propus sa semnez rubrica de sugestii de stil pentru numarul aniversar, pe noptiera mea sa se afle celebrul roman al lui F. Scott Fitzgerald – “Blandetea noptii”. Si pentru ca nu cred defel in coincidente, precizarile Ancai referitoare la o abordare “out of the box” a tinutei pentru ziua nuntii s-au armonizat cum nu se poate mai bine cu viziunea mea asupra conceperii look-ului: valoarea ultima a calitatii este implinirea sufleteasca pe care o aduce cu sine.

Nunta3

De-a lungul anilor am consiliat vestimentar sute de femei dornice sa isi transforme ziua nuntii intr-un capitol memorabil, insa dincolo de croiul perfect adaptat siluetei, de condurii fermecati sau de accesoriile ideale identificate in urma analizelor detaliate si a sesiunilor de shopping prelungite, am incercat sa scot la iveala de fiecare data acele elemente particulare care le definesc personalitatea si care reprezinta esenta a ceea ce sunt ele cu adevarat. O femeie bine imbracata este o femeie care da dovada unei cunoasteri de sine aprofundate si care manifesta fidelitate nu fata de tendinte, ci fata de propria persoana. Asta pentru ca in incercarea de a semana cu prea multa lume, riscul de a te pierde pe tine este iminent.

In ciuda perceptiei generale, nunta nu este o corvoada, o suita de compromisuri si un test ultim al tolerantei. Sau cel putin nu asa ar trebui sa fie. Nunta nu este un exercitiu de expunere publica ci o sinteza a deciziilor personale, a parcursului emotional, a credintelor si a tuturor acelor lucruri care va infrumuseteaza viata si pe care doriti sa le preschimbati in nestemate alaturi de partener. Asemenea tuturor hainelor si accesoriilor din garderoba, piesele alese pentru ziua nuntii au puterea magica a va contura o imagine conforma realitatii. O imagine care merita privita din simplu motiv ca denota respect de sine, armonie si serenitate.

nunta2

De ce sa purtati o pereche de pantofi albi tocmai in ziua care va lasa cea mai mare libertate de exprimare a creativitatii? De ce sa alegeti parfumul hipnotizant recomandat de altfel tuturor mireselor, cand va puteti imbraca in cel putin patru esente diferite adaptate momentelor zilei? Pasivitatea este calea sigura spre anonimat, iar conformismul este pecetea ignorantei.

In paginile revistei Nunta by Carmen Negoita am evidentiat in mod succint cateva aspecte referitoare la tinuta (pentru un plus de inspiratie va recomand sa cercetati si Tissura online shop – unul dintre cele mai bine cotate retele de boutique-uri dedicate bridal fabric si tesaturilor speciale din segmentul luxury; mai multe detalii regasiti aici), machiajul, bijuteriile dar si atitudinea care ar trebui sa insoteasca clipa speciala a uniunii sufletesti. Va invit sa le parcurgeti in tihna, cu mintea deschisa si cu spiritul viu, acordandu-va privilegiul de a reflecta asupra lor si de a le infuza cu o energie pozitiva.

nunta

Numarul aniversar al revistei Nunta by Carmen Negoita este disponibil in reteaua magazinelor Inmedio si la punctele de presa din reteaua de distritubutie Ringier (revista poate fi de asemenea comandata prin telefon: 0742242885) .

Opt sugestii de stil pentru o mireasa lady like in revista Nunta by Carmen Ionita

Belle de Nuit (Fragonard): reveria olfactiva desprinsa dintr-o mie si una de nopti

Opt sugestii de stil pentru o mireasa lady like in revista Nunta by Carmen Ionita

Beauty News: Spread your Lash love @ CHIC LASHES

Articole recente

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!