Beauty News: Spread your Lash love @ CHIC LASHES

“Spread your LASH love” – acesta este indemnul pe care CHIC LASHES il adreseaza la inceput de primavara tuturor femeilor dornice sa isi evidentieze frumusetea cu ajutorul extensiilor de gene fir cu fir. Noua campanie lansata de cel mai in voga atelier de extensii de gene din Capitala, surprinde atat prin interactivitate, cat si prin libertatea creativa pe care o ofera clientilor, acestia fiind rasplatiti pe loc cu un extra discount de 10% aplicabil serviciului ales din meniul de beauty.

Vizual_campanie

Smartphone-ul a devenit o extensie a personalitatii, confidentul si asistentul personal care raspunde intotdeauna cu promptitudine oricarei solicitari, fie ca este vorba despre organizarea agendei zilnice de lucru, memorarea listei de shopping, editarea fotografiilor sau calcularea caloriilor consumate in cadrul unei sesiuni de training. Si tocmai pentru ca ne insoteste de la primele ore ale diminetii pana tarziu in seara, stie prea bine cum sa surprinda momentele care ne incanta, ne emotioneaza si ne aduc mici bucurii.

Pe Strada Sperantei nr.20 fiecare noua zi este un prilej de sarbatoare, iar in luna aprilie lucrurile se anunta a fi si mai animate: clientele care trec pragul atelierului CHIC LASHES pot beneficia de un discount suplimentar de 10% la serviciul de extensii de gene preferat, cu ajutorul telefonului mobil. Totul in mai putin de 3 minute, urmand 3 pasi simpli: check-in la CHIC LASHES, selfie cu look-ul obtinut la finalul sesiunii de aplicare a extensiilor de gene si un feedback lasat pe pagina oficiala de Facebook a centrului.

Surprizele nu se opresc insa aici: la finalul lunii, toate selfie-urile postate pe conturile de social media vor completa primele pagini ale LASH BOOK – cartea de oaspeti pe care CHIC LASHES se pregateste sa o inaugureze.

Campania “Spread your LASH love” dureaza pana pe data de 29 aprilie, extra discount-ul de 10% ce poate fi obtinut pe loc, cumulandu-se cu promotia aferenta lunii in curs.

Beauty News: Spread your Lash love @ CHIC LASHES

Opt sugestii de stil pentru o mireasa lady like in revista Nunta by Carmen Ionita

Beauty News: Spread your Lash love @ CHIC LASHES

MOOGU lanseaza miniaturile din colectia Animal Soul

Articole recente

There is one comment

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!