OPI Avojuice: o piele intens hidratata si rasfatata cu aroma florilor de primavara

Nu cred sa existe femeie care odata ce a incercat OPI Avojuice, sa nu fie cucerita de texturile ultra-confortabile ale cremelor de maini si sa nu dezvolte (cel putin) o dependenta in raport cu aromele gurmande, irezistibile ale marcii. La fel cum nu cred sa existe vreo geanta din dressing-ul meu in care sa nu se regaseasca un mini-size OPI Avojuice (niciodata identic, deoarece le ador pe fiecare in parte si nu ma pot decide asupra unei singure versiuni).

Debutul anului aduce cu sine relansarea gamei OPI Avojuice, noile formule concentrandu-se asupra imbunatatirii barierei hidro-lipidice si mentinerii nivelului optim de hidratare al pielii de-a lungul intregii zile.

Adevarate doze vitamizante si energizante pentru pielea delicata a mainilor, OPI Avojuice afiseaza o noua silueta, mult mai supla si mai zvelta, design-ul packaging-ului fiind unul minimal, clean, in acord cu identitatea brandului profesional. Reformularea OPI Avojuice nu afecteaza defel latura senzoriala a cremelor, acestea fiind la fel de lejere, non-grase si usor de utilizat ca si variantele precedente, singura diferenta constand in tehnologia care permite o hidratare mai intensa si pe o durata mai mare de timp.

Lotiunile de maini OPI Avojuice incanta prin aromele florale (iasomie, liliac), oriental-lemnoase sau fructate (mango, cocos), gama primind in acest sezon doi oaspeti noi: Vanilla Levender – mireasma relaxanta a lavandei cu un strop de vanilie – si Sweet Lemon Sage – un mix perfect de arome meditareene si lamaie proaspata.

Lotiunile din gama OPI Avojuice sunt disponibile la pretul de 82 lei/250 ml, in magazinul Topline situat pe Blv. Regina Maria nr.14.

OPI Avojuice: o piele intens hidratata si rasfatata cu aroma florilor de primavara

Arthur Murray Dance Center: dansul intre stare de spirit si eticheta sociala

OPI Avojuice: o piele intens hidratata si rasfatata cu aroma florilor de primavara

Tendinte machiaj primavara-vara 2015: Rêverie parisienne by Chanel

Articole recente

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!