On air la Radiofashion

Sfarsitul de saptamana a fost unul excelent din toate punctele de vedere, incununand cateva zile extrem de aglomerate insa nu mai putin fructuoase: intalniri in cadrul carora am creionat in linii mari cateva proiecte foarte frumoase despre care va voi spune mai multe la timpul potrivit, cronici de moda, discutii cu designeri dragi si evenimente care s-au tinut lant.


M-am trezit in dimineata zilei de duminica cu mari emotii. Emotiile unei intalniri la care visam in anii copilariei, cu o persoana pentru care manifest un respect profund si al carei parcurs profesional este de necontestat: Doina Berchina.

Iata ca acum, la invitatia dumneaei am poposit pentru prima data in studioul de emisie al Bucuresti FM (98,3), unde am discutat fireste despre moda romaneasca, designeri cu perspective si multe alte lucruri pe care le veti descoperi ascultand inregistrarea.
Interviu Radiofashion by Adina Necula
Asadar, daca duminica nu ati fost pe receptie, va invit sa va delectati cu Radiofashion! Pentru mine a fost o onoare si ma bucur ca am avut sansa unui astfel de dialog.

On air la Radiofashion

Noua colectie CONDUR by alexandru primavara-vara 2011

On air la Radiofashion

In vizita la Heineken Mansion

Articole recente

There is one comment

Impartaseste-mi opinia ta