UNVEILED – editia a patra la start

Dupa aproape 2 luni de munca, in sfarsit pot anunta oficial:

UNVEILED, evenimentul ce reuneste, sub sloganul “Meet The Makers Behind The Labels”, creatiile tinerilor designeri romani, debuteaza toamna aceasta cu o noua editie, a patra organizata, pana in prezent.

Sambata si duminica, 29 si 30 octombrie, in intervalul orar 12:00-20:00, la “Din Casa” (Str. Constantin Coanda, nr.18) va invitam sa intrati in contact cu propunerile vestimentare ale unor designeri aflati la primul lor contact cu publicul interesat de moda actuala.

Unul dintre scopurile declarate ale UNVEILED consta in crearea unei interfete intre designeri, stilisti si clienti deopotriva. Acesta este si motivul pentru care sambata seara (29 octombrie), cu incepere de la ora 20:00, gazduim ABSOLUT DESIGNERS NIGHT OUT, un cocktail party sub egida ABSOLUT Vodka si care se bucura de sustinerea revistei  THE ONE. Ii veti putea cunoaste pe designerii participanti, intr-un cadru informal, descoperindu-le altfel atat ratiunile care stau la baza universului lor estetic, cat si modul de raportare la provocarile modei, intr-un context bine determinat.

Printre designerii vestimentari prezenti la editia a patra UNVEILED, se numara:
Irina Irimia, Ioana Ciolacu Miron; T.A.R.E – by Teodora Visinescu, Astrid Tarlea, Ramona Rusu si Elke Szilier; Emilia Tudoran; Iulia Ghenea, Anca Miron; La Chatterie; Diana Caciula; Roxana Costea; Florentina Giol; Rue des Trucs
Alaturi de vestimentatie, UNVEILED propune si o zona dedicata pantofilor de designer: Heritage Shoes by Andreea Chirita. Iar, din dorinta de a stimula gustul pentru frumos, “Din Casa” va fi decorat cu aranjamente florale special create de EnRose.

Parteneri media: THE ONE, HotCity.ro, IntreFete.ro, CSID, Alomoda.ro, Shopping Report, Shopping News, Dialog Textil.

UNVEILED este un eveniment sustinut de ABSOLUT Vodka si Glamour.
Intrare: 10 lei

Despre UNVEILED:
UNVEILED prilejuieste atat profesionistilor in domeniu, cat si publicului consumator de moda, descoperirea creatiilor tinerilor designeri, inca din etapa primelor abordari estetice. Fiecare editie UNVEILED reuneste absolventi selectati din toate centrele universitare din tara si ii supune celui mai dificil examen, cu implicatii reale si decisive pentru parcursul ulterior: contactul direct cu piata si implicit cu consumatorul final. UNVEILED inseamna creativitate, originalitate, descoperire, totul intr-un mix echilibrat si adaptat cerintelor modei actuale.
Site web: www.unveiled.ro
Facebook: http://www.facebook.com/unveiled.ro
Twitter: @UnveiledFashion

Persoane de contact:
Adina Necula – adina.necula@gmail.com / +4(0) 747.277.627
Raluca Elena Rogoz – raluca@unveiled.ro / +4(0) 740.134.163

UNVEILED – editia a patra la start

Make-up in tonuri de violet

UNVEILED – editia a patra la start

Pantofi in tendinte toamna 2011: animal print si metalic

Articole recente

There is one comment

Impartaseste-mi opinia ta