No 7 Beautiful Skin BB Cream: solutia pentru un ten uniform

In ultimul an si jumatate, isteria BB Cream-urilor a cuprins in mod defel surprinzator clientele din Romania, iar pleiada de lansari nu a facut altceva decat sa creeze premisele conturarii unui nou segment de piata, pregatit sa adopte cu nesat orice text de marketing care vinde iluzii fabricate.
Dintre cele cateva zeci de blemish balm-uri regasite pe rafturile boutique-urilor de beauty, nu am reusit sa validez in urma testelor efectuate, decat maxim trei produse (consistenta, textura, aplicare, grad de uniformizare si rezistenta de-a lungul zilei) care au intrunit intr-un procent ridicat cerintele impuse. Acestora li s-a adaugat de curand, Beautiful Skin BB Cream (No 7), o crema de ingrijire incadrata in segmentul mediu, insa care s-a dovedit mult mai eficienta decat solutiile care poarta etichete cu rezonanta in sfera premium.

Niciodata nu mi se intampla sa ies din casa fara un machiaj impecabil, insa weekend-ul acesta am optat pentru o abordare extrem de casual in ceea ce priveste make-up-ul, pentru a supune testului cateva produse noi care mi-au fost prezentate. Duminica dimineata, la o ora care probabil ar trebui sa fie declarata ilegala (6 a.m), am luat primul contact cu Beautiful Skin BB Cream (No 7), sperand intr-un miracol menit sa imi revitalizeze tenul usor obosit dupa o saptamana incredibil de aglomerata si de solicitanta.

No 7 Beautiful Skin BB Cream: testat si validat

No 7 Beautiful Skin BB Cream nu promite altceva decat majoritatea produselor tip BB, insa ceea ce m-a determinat sa ii acord un vot de incredere, rezida in textura sa si in formula. Spre deosebire de blemish balm-urile disponibile in prezent pe piata, No 7 Beautiful Skin BB Cream nu invaluie tenul intr-o pelicula uleioasa si nu confera acel aspect dizgratios in urma aplicarii.

Am ramas placut surprinsa sa constat ca No 7 Beautiful Skin BB Cream are textura unui fond de ten fluid, repartizandu-se cu usurinta pe piele si adaptandu-se perfect nuantei acesteia. Filtrele UV continute (SPF 15) nu ingreuneaza procesul de uniformizare, crema avand o consistenta ideala pentru a putea fi repartizata intr-un strat fin.

Formula non-grasa previne incarcarea inutila a tenului si mentine in acelasi timp nivelul de hidratare la cote optime. Varianta No 7 Beautiful Skin BB Cream pe care am incercat-o este cea potrivita tenului normal cu tendinte de ingrasare in zona T, a fruntii sau a barbiei, extractul de zinc continut avand rolul de reglare a secretiei de sebum. Dupa un training intens la primele ore ale diminetii, urmat de o sesiune de styling si de alte cateva drumuri facute in oras, tenul meu arata excelent, fara a fi necesar vreun retus de-a lungul zilei.
Proprietatile cremei, se releva insa mai cu seama cand in ecuatie intervin factorii de mediu care agreseaza tenul si care in anumite situatii pot conduce la reactii localizate (inrosiri, senzatie de usturime, uscare etc). Gratie complexului de multivitamine si minerale, tenul este hidratat si energizat intreaga zi, iar o aroma subtila insoteste aplicarea si se mentine pret de cateva ore.

In ceea ce priveste gradul de acoperire, No 7 Beautiful Skin BB Cream asigura mai degraba o uniformizare a nuantei tenului (pigmentul continut este usor galbui, ceea ce il face ideal pentru tenul romancelor, spre deosebire de bb cream-urile cu pigment rose), decat un coverage complet al imperfectiunilor. Desigur, crema nici nu se erijeaza intr-o solutie tip camuflaj, ci se prezinta drept varianta ideala pentru un aspect natural, luminos si uniform al unui ten lipsit de probleme majore (No 7 Beautiful Skin BB Cream poate fi utilizat fara probleme atunci cand mergeti la sala, piscina, sauna, jacuzzi si nu doriti sa sufocati tenul sub un strat de machiaj inadecvat). Partea si mai buna este aceea ca No 7 Beautiful Skin BB Cream poate fi aplicat chiar si in 2-3 straturi (buildable), in zonele tenului care necesita o uniformizare suplimentara, fara ca aspectul final sa fie unul fortat.

No 7 Beautiful Skin BB Cream (variantele Light si Medium) este disponibil in lantul farmaciilor Sensiblu, in trei variante adaptate tenului uscat/foarte uscat, normal/uscat si normal/gras.

No 7 Beautiful Skin BB Cream: solutia pentru un ten uniform

Arta aplicata in design-ul de bijuterie contemporana: Autor 9

No 7 Beautiful Skin BB Cream: solutia pentru un ten uniform

Te invit alaturi de mine in Aventura urbana Lipton

Articole recente

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!