MOOGU lanseaza miniaturile din colectia Animal Soul

“Small is the new big” sau altfel spus simplitatea este noul trend atunci cand ecuatia fashion este insotita de o schimbare de optica. Fidele esteticii minimaliste de inspiratie nordica, bijuteriile concepute in atelierul de creatie MOOGU aduc cu sine o perspectiva noua asupra modului de accesorizare si de punere in valoare a tinutelor urbane. Prin lansarea variantelor miniaturale ale colierelor “Animal Soul”, Andreea Mogosanu – owner-ul MOOGU – transmite un mesaj percutant tuturor pasionatilor de design: adevarata frumusete se regaseste in detaliile pe care le integram in cotidian, aproape fara sa ne dam seama, si care ne individualizeaza in mod discret.

IMG_0029

Credit foto: Dragos Alexandru

Prezentate la finele lunii decembrie 2015 si selectate la inceputul lui 2016 in cadrul uneia dintre cele mai importante manifestari internationale dedicate design-ului – Pure London – colierele MOOGU “Animal Soul” au cucerit publicul inca de la prima intalnire. Reprezentarile animale – iepure, cerb, antilopa, corb – surprind prin liniile simple, elementare si prin aspectul brut, dar in acelasi timp elegant. Noile variante in miniatura ale colierelor Animal Soul, starnesc insa si mai mult dezirabilitatea si apetitul de shopping: gratie dimensiunilor reduse, acestea pot fi integrate cu usurinta in orice tinuta si adaptate diferitelor ocazii. Poarta-le cu o pereche de jeansi si un t-shirt basic, cu o camasa din matase uni si o fusta conica sau cu o rochie maxi si o pereche de sandale plate! Vor arata la fel de stylish si iti vor evidentia atat bunul-gust si inteligenta alegerilor, cat si umorul si creativitatea.

Moogu_Cerb Moogu_rose ram Moogu_rabbit

Bijuteriile realizate manual din argint placat cu rodiu negru, aur roz si aur galben, sunt pe cat de purtabile pe atat de originale, reflecta stilul in forma sa cea mai pura si emana o energie pozitiva molipsitoare. Iar daca nu te poti decide la un singur model, preturile accesibile iti permit conceperea unei mini-colectii de simboluri animale. Cate unul pentru fiecare zi a saptamanii, dispozitie sau intalnire cu sinele in intimitatea caminului.

“Animal Soul Miniatures” sau micii campioni ai tinutelor urbane cool se regasesc incepand din aceasta luna online in boutique-ul www.moogushop.com si offline in showroom-ul MOOGU situat pe Strada Brezoianu nr.4, et.2, precum si in concept-store-ul Molecule-F din Promenada Mall, et.1.

Moogu_crowMoogu_miniaturi_cover

MOOGU lanseaza miniaturile din colectia Animal Soul

Beauty News: Spread your Lash love @ CHIC LASHES

MOOGU lanseaza miniaturile din colectia Animal Soul

Secretul serumului, concentratul de frumusete intensiv restructurant

Articole recente

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!