Tendinte primavara-vara 2013: Vanessa Paradis si Conscious Collection H&M

H&M pregateste lansarea in luna martie a unei noi colectii, parte a liniei Conscious, realizata din materiale ecologice (bumbac organic, poliester reciclat, Tencel – un material matasos, reinnoibil, fabricat cu un impact redus asupra mediului), menite sa invaluie silueta asemenea unei adieri fine de primavara.
Pentru prima data, colectia recurenta H&M este sustinuta de imaginea unei celebritati, care intruchipeaza prin stilul sau de viata si comportamentul de shopping, mesajul transmis de campanie. Alegerea retailerului suedez este nimeni alta decat Vanessa Paradis, care poarta in imaginile de promovare pantaloni cu imprimeu botanic alaturi de o jacheta casual cu fermoar sau o rochie de plaja galbena cu volane.
Colectia Conscious include piese atat pentru femei si barbati, cat si pentru copii sau bebelusi si va disponibila in magazinele fizice si in cele online, la finalul lunii martie. In paralel cu campania, se va derula si actiunea de colectare de haine scoase din uz in magazinele H&M. O initiativa admirabila prin intermediul careia clientii vor putea aduce in magazinele selectate, orice haine de care nu mai au nevoie (indiferent de brand) si vor primi in schimb vouchere de cumparaturi H&M. H&M este primul magazin care incurajeaza returnarea hainelor la o asemenea scara, parte a unui efort care incearca sa limiteze aruncarea textilelor la gropile de gunoi.

Tendinte primavara-vara 2013: Vanessa Paradis si Conscious Collection H&M

Cadouri Nivea de Valentine’s Day

Tendinte primavara-vara 2013: Vanessa Paradis si Conscious Collection H&M

Tratament cosmetic anti-radicali liberi: Pevonia Botanica

Articole recente

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!