MOOGU “Animal Soul” 2016 Collection

Un indemn, o aspiratie si o energie unica ce insufleteste materialitatea si favorizeaza interactiunea dintre bijuteria contemporana si publicul doritor de piese accesibile, cu un design original, purtabile si capabile sa sublinieze particularitatile individuale. Andreea Mogosanu a introdus toate aceste atribute in filosofia propriului brand – MOOGU – exprimata in noua colectie de bijuterie contemporana “Animal Soul” 2016 Collection.

AnimalSoul07

Dezvaluita sub forma unui preview la inceputul acestei toamne, in cadrul celei mai importante manifestari internationale dedicate design-ului de bijuterie – International Jewellery London (6-8 septembrie 2015) – colectia “Animal Soul” surprinde perfect directiile stilistice, spiritul si atmosfera unui 2016 care promite sa aduca in prim plan, mai mult ca oricand, solutii optime pentru a atinge dezideratele mereu actuale de functionalitate si versatilitate, dar si necesitatea crescuta de individualizare. Cu alte cuvinte, bijuterii cu un mesaj puternic si un aer fresh, modern si cool, ce se constituie intr-un mix perfect echilibrat intre rafinamentul clasic si eleganta usor atipica a unui prezent care sustine revenirea la un raport onest intre logica comerciala si limbajul estetic.

Prin “Animal Soul” 2016 Collection, Andreea Mogosanu adauga o noua tematica in portofoliul brandului: reprezentarile animale realizate din argint placat cu rodiu negru, aur roz si aur galben si incrustate cu pietre pretioase sau semi-pretioase. Conceptului de taxidermie designerul ii atribuie conotatii pozitive, menite sa evidentieze trasaturile de caracter ale celor care aleg sa poarte piesele: determinare, curaj, ingeniozitate, rezistenta, intelepciune, discretie si fermitate.

Photo_01 Photo_02 Photo_03

Formele devin structurate, simetrice, compacte, fiecare dintre cele 14 bijuterii care alcatuiesc colectia “Animal Soul” (8 modele de inele si 6 modele de coliere), reprezentand un manifest impotriva unui cotidian cu repetitie. Andreea Mogosanu a conceput mai mult decat o colectie reprezentativa pentru estetica anului 2016, un exemplu concret a ceea ce inseamna valoare autentica, nesupusa fluctuatiilor sezoniere: gratie liniilor simple, elementare, bijuteriile isi vor pastra caracterul peste ani si mai mult decat atat, anumite asocieri stilistice, le vor da de fiecare data un suflu nou. Totul depinde de imaginatia purtatorului, iar “Animal Soul” 2016 Collection permite libera exprimare a oricarei fantezii, cu o nota de umor “pour les connoisseurs”.

Piesele din colectia MOOGU “Animal Soul” 2016 Collection sunt disponibile in e-shop-ul www.moogushop.com, in boutique-ul online Molecule-F – www.molecule-f.com – si in concept-store-ul Molecule-F situat in Promenada Mall, etaj 1.

Photo_04 Photo_05

Credite foto campanie:

Fotograf: Balinth Hajaros
Post-procesare: Ionut Matache
Styling&concept: Moogu & Adina Necula
Make-up: Andreea Ali
Hair-style: Sorin Papacioc (Authentic Studio)
Nails: Georgiana Radu
Model: Rosalinda (Mandarina Models)
Body black&nude: Murmur

MOOGU “Animal Soul” 2016 Collection

Lady Like Necklace: un simbol “to keep”, pentru o femeie “to remember”

MOOGU “Animal Soul” 2016 Collection

Philips VisaCare: aparatul cu microdermabraziune, cel mai avansat sistem de curatare a tenului la domiciliu

Articole recente

There are 2 comments

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!