Miko Class intr-un nou spatiu

In urma cu putin timp, am primit invitatia Miko Class de a vizita centrul proaspat renovat situat pe Str. Silvestru nr. 41, intr-o superba vila , care inca mai emana la nivel arhitectural, eleganta si rafinamentul sfarsitului de secul XIX.
Cand am ajuns inca se faceau ultimele pregatiri pentru inaugurare si intreg personalul fremata asemenea unui musuroi cu furnici prin intreg centrul, asigurandu-se ca totul este perfect aranjat. In receptie am fost intampinata de doua tinere gata sa imi ofere toate informatiile necesare si sa ma conduca in turul centrului.
De regula, receptiile centrelor de infrumusetare sunt gandite intr-un stil minimalist si cat mai curat cu putinta, in spatiul cu pricina neregasindu-se altceva decat cateva piese de mobilier si eventual reviste menite a fi rasfoite in asteptarea programarii. La Miko Class insa am avut placuta surpriza de a descoperi cateva rafturi pe care erau asezate cele mai noi lacuri de unghii Jessica, alaturi de produse de hairstyle si hair care, precum si o serie de accesorii. Cu alte cuvinte un mini boutique, foarte bine aranjat care nu iti lasa niciun moment de respiro si care te indeamna sa descoperi fiecare tentatie cosmetica.
Revelatiile nu s-au incheiat insa in zona receptiei, ci au continuat tot la parter, in timp ce exploram zonele in care se efectueaza tratamentele faciale. Un intreg perete cu produse cosmetice ale Laboratoarelor Matis m-a atras ca un magnet, dat fiind ca de cativa ani sunt familiarizata cu gama. Va voi povesti mai multe despre Matis in perioada urmatoare, Vanessa (pr-ul Miko) promitandu-mi ca va incepe comunicarea pe gama cu pricina cat de curand.
Urcand treptele in spirala, am vizitat camerele pentru tratamentele corporale&remodelare si nu am avut deloc senzatia ca ma aflu intr-un centru de infrumusetare. Totul este gandit astfel incat atunci cand ajungi la centru sa te simti chiar mai bine ca acasa. Canapele confortabile (modelul de la etaj imi este cat se poate de familiar, dat fiind ca l-am achizionat recent pentru sufrageria mea) sunt amplasate in fiecare ungher, lumina naturala se imbina foarte bine cu cea artificiala care nu este defel rece, televizoare sunt suspendate pe pereti, iar in camerele pentru masaj un ambient zen te face sa uiti de toate task-urile si blackberry-ul care anunta sosirea de noi mail-uri.
Mai putin impozant decat Miko Palace, Miko Class beneficiaza de acea atmosfera relaxata si primitoare care te determina sa iti doresti sa revii. Faceti si voi o vizita centrului si convingeti-va singure, iar apoi spuneti-mi cum v-ati simtit.

Miko Class intr-un nou spatiu

Reduceri de toamna la H&M

Miko Class intr-un nou spatiu

Cronica de colectie: Andreea Tincu&Sense primavara-vara 2012

Articole recente

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!