Matinee – moda si arta

Mi-am inceput ziua intr-un mod absolut incantator si intr-o companie selecta. Cafeaua de dimineata, asezonata cu discutii despre moda si colectii noi de accesorii si obiecte de decor, a capatat o noua aroma in cadrul atat de primitor al resedintei ambasadorului Italiei la Bucuresti.

O invitatie la un matinee dedicat modei si artei, ocazie cu cate am descoperit doi designeri italieni extrem de talentati: Niki Frondi si Massimo Leotta (ManinArte). Niki a studiat la Academia de Arte de la Firenze si se poate mandri cu o serie de colaborari importante cu Roberto Cavalli, Prada sau Versace.

Inca de la intrare am fost intampinata cu un platou presarat cu dulciuri care mai de care mai apetisante. Uitandu-va la fotografii parca deja simtiti cum vi se face pofta de un desert fin care se topeste in gura. Toate cupcake-urile si torturile frumos glazurate sunt realizate insa din ceramica pictata manual si pot fi utilizate ca obiecte de decor. Eu deja mi le imaginez intr-un salon cu peretii albi si o Marie Antoinette analizandu-le cu gratie, in timp ce sta intinsa pe un divan.

Pasiunea mea pentru oglinzi m-a determinat sa le cercetez atent pe fiecare in parte, descoperind cateva piese minunate, atat prin executie cat si prin stilul abordat. Fiecare oglinda este realizata manual si pictata in culori vii sau imbracata in catifea.

Si alte cateva piese care mi-au placut in mod deosebit

Matinee – moda si arta

TouchedBy Adelina Ivan

Matinee – moda si arta

Lady Gaga – prizoniera lui Viktor&Rolf

Articole recente

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!