Cum organizezi, intretii si pastrezi lenjeria intima

Prin prisma profesiei mele am descoperit atat de multe tipologii feminine, incat chiar si dupa atatia ani inca mai am surprize. O sesiune de consiliere stilistica isi gaseste partea aplicata intr-o prima faza. chiar in spatiul intim al locuintei clientei. Iar inevitabil dupa ordonarea dressing-ului si aranjarea pe categorii, culori etc a pieselor vestimentare, ajung si la sertarul cu lenjerie intima.

Nu de putine ori am intalnit cantitati incredibile de lenjerie in dulapurile femeilor, intr-o disonanta frapanta cu stilul vestimentar afisat. De aici si unele nemultumiri legate de aspect si de materializarea propriilor dorinte. Proiectia mentala a imaginii de sine este mai usor de transpus in realitate prin intermediul desuurilor, decat prin haine sau accesorii cu risc ridicat de iesire din zona de confort.

Anumite doamne chiar au o pasiune pentru piese de lenjerie speciale, din materiale pretioase si broderii fine, carora fie le dedica un spatiu special in dressing, asezandu-le frumos pe umerase, fie le plaseaza in separatoare printre rafturi. Exista insa si categoria femeilor, pasionate mai degraba de cantitatea de lenjerie intima avuta decat de calitatea acesteia. Prin urmare, nu mica mi-a fost mirarea sa descopar sutiene cu bretele ingalbenite, slipi desirati sau body-uri cu sisteme de inchidere desprinse, toate aruncate haotic in dulap sau ravasite prin sertare alaturi de sosete, ciorapi sau gablonturi.

Pentru aceste situatii si pentru a veni in intampinarea unor intrebari care in mod cert macina mintea fiecareia dintre voi, am pus la punct un ghid util menit sa va ajute in pastrarea optima a lenjeriei intime. Va invit sa il cititi aici.

Cum organizezi, intretii si pastrezi lenjeria intima

Fond de ten Healthy Mix Serum: Bourjois

Cum organizezi, intretii si pastrezi lenjeria intima

Lansarea Rimmel Glam’Eyes Day2Night

Articole recente

Impartaseste-mi opinia ta