Masterclass by Alexandru Abagiu

Unul dintre cei mai frumosi si mai talentati oameni pe care ii cunosc, el insusi parte a unui univers artistic plin de culoare si sensibilitate, organizeaza in luna septembrie o sesiune de make-up dedicata profesionistilor. Este vorba desigur despre Alexandru Abagiu!

Comunicat de presa

Pentru prima data in Romania, makeup artistul cu experienta internationala, Alexandru Abagiu, a decis sa-si impartasesca secretele si trucurile profesionale cu specialistii din domeniul frumusetii. Seminarul “Masterclass by Alexandru Abagiu” se va desfasura ca parte integranta a manifestarii expozitionale Cosmetics Beauty Hair 2011.

Acesta sesiune educationala va avea loc in doua reprize: 15 Septembrie de la 15.00 la 19.00 si in data de 18 Septembrie de la 13.00 la 17.00 in sala Brancusi (H2) din cadrul complexului expozitional Romexpo, Bucuresti.

Tematica seminariilor este una tehnica-profesionala, Alexandru abordand subiecte de maxim interes intr-un show demonstrativ de 4 ore in urma caruia participantii vor primi diplome de participare si vor avea posibilitatea de a adresa intrebari si de a discuta direct cu Alexandru despre problemele intalnite in meseria de makeup artist.

De la tehnicile consacrate in machiajul ochilor, explicate si demonstrate pas cu pas, pana la revolutionarul airbrush si folosireaacestuia in ridicarea standardului profesional si perfectarea tehnicilor clasice, toate aceste ingrediente “must have” pentru un profesionist, vor fi demonstrate pentru prima data in Romania.

Alte tematici dezvoltate in cadrul acestui masterclass interactiv sunt: Tonalitatile naturale ale fetei; Lumina si temperatura de culoare; Tehnici de corectare a sprancenelor; Pas cu pas – acoperirea sprancenelor; 5 forme clasice in machiajul ochilor: Linia Italiana, Haloul/Smokey Eyes, Banana inchisa, Banana deschisa, Machiajul Hollywood.

Biletele vor fi disponibile la casieriile Romexpo incepand cu data de 15 Septembrie, prima zi a evenimentului. Informatii despre tematica si rezervari la numarul 021-2329779 sau 0762.698.079. Mai multe informatii despre Alexandru si universul sau artistic pe www.alexandruabagiu.com sau facebook.com/alex.abagiu.

Masterclass by Alexandru Abagiu

Despre moda si stil

Masterclass by Alexandru Abagiu

Beauty Test la inceput de toamna: Bourjois

Articole recente

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!