Tendintele in machiaj MAC primavara 2011

La finele saptamanii trecute, am luat parte de „SS11 Trends Masterclass”, un eveniment organizat de MAC pentru a prezenta tendintele in machiaj primavara-vara 2011. La eveniment am avut ocazia sa o intalnesc pe Cher Webb, unul dintre make-up artistii care in fiecare sezon se afla in spatele realizarii celor mai inspirate look-uri de podium la prezentarile de moda internationale.

„SS11 Trends Masterclass” a insemnat o trecere in revista a principalelor directii artistice in ceea ce priveste machiajul la moda, asa cum este imaginat de profesionistii MAC. “Inspiratia” este termenul care defineste cele 4 tendinte pentru primavara-vara 2011, machiajul devenind mult mai permisiv si mai exuberant decat sezoanele anterioare.

Avem libertate totala in a ne alege pigmentii de culoare si in a ne juca cu fardurile ale caror formule aproape ca ating perfectiunea. Make-up-ul se transforma intr-un adevarat accesoriu fashion, purtandu-ne in universuri pline de fantezie si culoare si mizand pe revenirea catorva elemente: genele false, glitter-ul, eyeliner-ul, buzele perfect conturate cu rujuri mate, tenul irizat.

Iata pe scurt care sunt cele 4 tendinte MAC in machiaj primavara-vara 2011 (o prezentare detaliata a fiecarei tendinte am scris aici):

Terra Copper – un machiaj axat pe nuante calde de bej, cupru, auriu, potentat de alternanta texturilor fardurilor si a rujurilor: gloss-ul este aplicat pe pleoape pentru a transforma cu totul textura, adaugand un plus de caldura machiajului (prezentari: Chloe, Balmain, Donna Karan, Rodarte, Moschino etc).

Ice Dreams – o reverie in nuante pastelate si culori neutre (lavanda, piersica, coral, vernil, tonuri de gri) – prezentari Praba Gurun, Alberta Ferretti, Preen etc.

Raw Fined – accent pe textura si aspectul pielii; un look nude foarte lucrat si proaspat (prezentari: Max Mara, Al. Wang, Todd Lynn etc).

Pop Classics – o infuzie de vitalitate cu nuante neon si texturi speciale pentru buze (peste ruj sunt aplicati pigmenti care intensifica efectul) si ochi: mov, fuchsia, verde, galben, portocaliu etc (prezentari: Marni, Manish Arora, Peter Som, Jean Pierre Braganza etc)

Tendintele in machiaj MAC primavara 2011

Castiga o camera web colorata Logitech C270

Tendintele in machiaj MAC primavara 2011

Dragoste pentru moda

Articole recente

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!