Mascara Glam’Eyes Day2Night: Rimmel London

In urma cu cateva saptamani Rimmel London a prezentat in cadrul unei eveniment foarte bine gandit, noua mascara Glam’Eyes Day2Night. Iar de atunci, marturisesc ca am supus produsul la teste in conditii extreme si nu m-a dezamagit catusi de putin.

Sezonul acesta, machiajul mizeaza pe abordari care au in centru multifunctionalitatea produselor, in trecerea de la un look de zi, discret si natural, la unul de seara, cu ceva mai mult dramatism si profunzime. Paletele ascund sub capacele atent stilizate tot ceea ce are nevoie o femeie pentru un make-up complet, iar texturile fardurilor de pleoape sau ale pudrelor permit plasarea accentelor dorite in punctele cheie ale machiajului, metamorfozandu-se la o simpla atingere a picaturilor de apa.

Glam’Eyes Day2Night pare sa sustina un discurs convingator despre importanta periei aplicatoare in obtinerea unor gene subtil acoperite de pigmentul de culoare sau a unor gene care rivalizeaza din punct de vedere al aspectului final cu cele false.

Privind campania de imagine care sustine mascara si acea privire a modelului perfect conturata, cu greu imi venea sa cred ca rezultatul real va fi unul similar. Dupa cel putin 10 lansari de mascara derulate in ultimele luni si tot pe atatea dezamagiri, Glam’Eyes Day2Night este de departe surpriza toamnei.

Consistenta produsului nu difera substantial de alte variante existente pe piata, insa gratie ambalajului care se inchide foarte bine si nu permite patrunderea unei cantitati mari de aer in interior, isi mentine fluiditatea o perioada indelungata (va sugerez sa fiti atente inca de la prima utilizare la click-ul pe care il veti auzi cand inchideti perfect cele doua capace).

Glam’Eyes Day2Night este prevazut cu un aplicator, special conceput pentru obtinerea efectului de alungire, respectiv de volum. Intr-o prima etapa, cu ajutorul aplicatorului, se poate obtine efectul de alungire a genelor. Pe langa faptul ca isi face treaba foarte bine, peria separa genele intr-un mod admirabil, acoperindu-le cu cantitatea optima de produs pentru un machiaj natural de zi.

Cea de a doua etapa, marcata cu fuchsia, mizeaza pe adaugarea de profunzime privirii. M-as fi asteptat ca prin prisma design-ului periei, genele sa se lipeasca una de alta, iar mascara sa nu fie distribuita tocmai uniform. Din fericire insa, peria invaluie genele intr-o mantie omogena de produs, intensificandu-le mult culoarea si curbandu-le cu cateva grade.

Eu am utilizat capatul pentru alungire intr-o prima etapa, apoi capatul pentru volum, iar apoi am revenit cu pasul numarul 1 in ideea obtinerii unei definiri si mai bune. Chiar si la temperaturi ridicate, mascara Glam’Eyes Day2Night nu se intinde niciun milimetru, iar dupa ore bune de la aplicare isi pastreaza aspectul intact, fara a transforma genele in mici “picioruse de paianjen”, uscate si aranjate dezordonat.

Mascara Glam’Eyes Day2Night: Rimmel London

Chanel si defilarea noilor lacuri de unghii pentru toamna 2011

Mascara Glam’Eyes Day2Night: Rimmel London

Burberry BODY la week-end-ul londonez din Baneasa Shopping Center

Articole recente

Impartaseste-mi opinia ta