Burberry BODY la week-end-ul londonez din Baneasa Shopping Center

Noul parfum Burberry BODY, lansat recent la New York, ajunge week-end-ul acesta in Baneasa Shopping City.

Comunicat de presa

Week-end-ul 17-18 septembrie este in Baneasa Shopping Center week-end-ul londonez prin excelenta. De aceea, printre invitatii speciali ai acestui eveniment se va regasi si Burberry, simbolul elegantei si rafinamentului britanic, brandul care incorporeaza in traditia lui cel mai pur spirit englezesc.

La 1 septembrie, Burberry a lansat un nou parfum: Burberry BODY, iar cu ocazia evenimentului din Baneasa Shopping Center va fi dezvaluit publicului larg acest parfum imaginat pentru a putea surprinde toate declinarile senzualitatii feminine si a putea cuprinde in notele sale multiplele fatete ale feminitatii.

De asemenea va promitem o frumoasa incursiune in lumea Burberry, incursiune pe care o va sustine in interventiile sale pe scena Wilhelmina Arz urmata de concursuri cu cadouri Burberry Body EDP 85ml.

Va invitam la week-en-ul londonez cu promisiunea unei intalniri unice cu toate parfumurile Burberry. Astfel, sambata si duminica intre orele 12:00 si 20:00, clientii care vor cumpara din magazinele Sephora Feeria, Sephora Baneasa si Douglas Baneasa, orice parfum Burberry, vor primi cadou de la standul nostru Burberry amplasat langa scena, o miniatura a mult asteptatului Burberry BODY. In plus, in toate aceste magazine va asteapta promotii tentante cu cadouri: prosoape Burberry, pouch-uri Burberry cu miniatura de apa de parfum 4ml, organizere mari Burberry, Burberry Sport gel de dus si lotiune de corp 50ml.

Burberry BODY la week-end-ul londonez din Baneasa Shopping Center

Mascara Glam’Eyes Day2Night: Rimmel London

Burberry BODY la week-end-ul londonez din Baneasa Shopping Center

Program de sanatate si dieta pe telefonul mobil

Articole recente

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!