Lacuri de unghii: vara 2011

Manichiura ideala pentru vara 2011 se concentreaza in jurul catorva elemente-cheie, definitorii pentru imaginea unei femei moderne: aspect (cu accent pe sanatatea unghiei si pe fortifiere), forma (de la patrat la oval), culoare (toata gama de tonuri apropiate pigmentului natural al pielii in juxtapunerile cu tonurile neon) si textura (lacuri ultra-stralucitoare versus formule cu finish perfect mat).

La inceputul fiecarui nou sezon, nu doar garderoba este supusa schimbarii ci si trusa cosmetica. Tendintele in manichiura pentru aceasta vara vin in completarea esteticii propuse prin vestimentatie, abordand o multitudine de stiluri si permitand mici artificii cu rol de stimulent vizual.

Suflul pozitiv si optimist pe care il regasim in toate colectiile fashion vara aceasta, se traduce in mod inevitabil si in design-ul unghiilor sau in paleta cromatica conceputa ca un adevarat pumn de vitamine cu efecte garantate in combaterea apatiei. Moda se aplica tuturor aspectelor de tin de imagine, iar manichiura insoteste in mod indisolubil orice carte de vizita.

Iata care sunt tendintele in manichiura pentru vara 2011:

Lacuri de unghii in nuante neutre, pastel

Una dintre tendintele majore in ceea ce priveste manichiura pentru vara 2011 este reprezentata de modificarea lungimii unghiilor. Sezonul acesta, unghiile lungi (atat cele tehnice cat si cele naturale) sunt OUT, locul lor fiind luat de unghiile scurte sau medii, pentru un aspect mult mai natural si mai firesc.

In consecinta si nuantele lacurilor de unghii sunt adaptate, tonurile variind de la alb sau roz sidefat precum perlele de apa dulce, gri cu usoare irizatii, bej, cappuccino, cafe-au-lait, lila, bleu ciel, rose (similar spumei de capsuni), nude sau chiar transparent cu particule stralucitoare extrem de fine.

Citeste aici continuarea articolului meu.

Lacuri de unghii: vara 2011

Coordonatele tinutei business

Lacuri de unghii: vara 2011

Nunta princiara in Monaco: Printul Albert si Principesa Charlene

Articole recente

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!