Indreptarul igienei orale corecte (II): albire in mod natural cu licheni arctici

Renumitele Laboratoare Coswell, se mandresc cu cel mai apreciat brand destinat albirii dintilor: BlanX. De la lansarea pe piata, la inceputul lui 2003 si pana in prezent, formulele BlanX nu au putut fi surclasate in termeni de eficienta de nici o alta marca, fiind singurele paste de dinti din lume care includ licheni arctici, recunoscuti pentru proprietatile antibacteriene, antiinflamatoare si antiseptice, precum si pentru uimitoarele efecte de albire non-abraziva.

Blanx_albire

In timpul unei expeditii in tinuturile arctice, cercetatorii au observat ca locuitorii acelor tinuturi asigurau igiena orala exclusiv mestecand licheni si aveau dinti foarte sanatosi si albi. Aceasta observatie valoroasa a condus la includerea lichenilor arctici ca activi principali in noua gama de paste de dinti creata – BlanX. Datorita conditiilor de mediu extrem de dure, lichenii se adapteaza sintetizand numeroase substante cu proprietati protectoare si antibacteriene. Incluse in produsele pentru igiena orala, substantele active continute de lichenii artici actioneaza selectiv asupra microorganismelor responsabile cu formarea tartrului dentar, contribuind la mentinerea echilibrului florei bacteriene din cavitatea bucala si scazand adezivitatea bacteriilor la suprafata smaltului, a reziduurilor alimentare sau altor agenti poluanti care pot duce la aparitia petelor dentare.

Alaturi de lichenii arctici patentati, adusi la un grad de maruntire optim pentru a avea calitati exceptionale de albire naturala, non abraziva, pastele de dinti BlanX contin ioni de fluor (care intaresc smaltul dentar si au actiune anti-tartru) si siliciu non-abraziv care protejeaza suprafata dentara in timp, asigura o indepartare eficienta a petelor dentare. BlanX prezinta cel mai scazut nivel de abrazivitate din segmentul pastelor de dinti pentru albire (conform testului international RDA – Relative Dentine Abrasion), fiecare cutie continand scala BlanXometer cu ajutorul careia poate fi verificat gradul de albire pe parcursul utilizarii.

PACK1 copy PACK 6 CORR copy PACK2 copy

Succesul formulei originale de albire BlanX, a determinat Laboratoarele Coswell sa isi concentreze eforturile in vederea extinderii gamei, chimistii si biologii laboratoarelor de cercetare si dezvoltare, punand la punct o serie de formule cu actiune tintita pentru prevenirea formarii petelor dentare, ingrijirea gingiilor delicate sau albirii naturale non-abrazive dar sigure a dintilor: BlanX Med Albire – formula clasica a pastei de dinti medicinale care se afla in topul vanzarilor la nivel mondial; BlanX Med Anti-pete – indeparteaza zilnic placa dentara, petele si coloratiile dentare cauzate de tutun, mancare, bauturi; BlanX Med Gingii delicate – formula exclusiva ce protejeaza gingiile afectate (inflamatii, roseata, gingivite si paradontite).

ActiluX

Laboratoarele Coswell au lansat de curand ultima generatie de produse BlanX: BlanX White Shock pentru albire intensiva, semiprofesionala, ce inlocuieste lichenii arctici specifici produselor Blanx cu complexul inovator exclusiv patentat ActiluX. Acest complex se activeaza sub efectul luminii zilei si a sursei de lumina Led producand o reactie fotochimica cu ajutorul oxigenului. Rezultatul final este atat unul de albire, cat si antibacterian deoarece BlanX descompune moleculele cu proprietati colorante in molecule mai simple si indeparteaza filmul bacterian responsabil pentru degradarea smaltului etc.

bbaa0c1c18568f5a5bbd42b274b3401c

Sursa proprie de lumina Led accelereaza procesul de albire si sporeste eficienta actiunii antibacteriene. Efectele sunt de durata, non-abrazive, nu deterioreaza smaltul dentar, avand doar actiune de suprafata, atacand moleculele organice si filmul bacterian responsabil cu ingalbenirea, aspectul opac si formarea cariilor. ActiluX nu are nici un efect agresiv asupra smaltului, dimpotriva pastreaza nivelul natural de hidratare al gingiilor si a membranelor mucoase.

Linia speciala de paste de dinti BlanX cu activator de lumina este alcatuita din: BlanX White Shock + LED – prima pasta de dinti al carei efect de albire este intensificat de lumina eliberata de acceleratorul BlanX LED (ActiluX) si BlanX White Shock Tratament – un produs inovator de ultima generatie, ce completeaza procedurile clasice de albire dentara din cabinetele stomatologice (include un dispozitiv special care se fixeaza pe dinti si care sub actiunea fasciculului luminos, albeste instantaneu dintii de la prima utilizare – pentru un tratament intensiv de albire, se recomanda utilizarea sistemului BlanX LED o data pe saptamana, timp de 10 minute).

blanx_white_shock_toothpaste_2

Medicii stomatologi din lumea intreaga utilizeaza in cabinetele lor produsele de albire Blanx si le recomanda pacientilor pentru continuarea tratamentelor la domiciliu.

Pastele de dinti BlanX sunt distribuite in Romania de Optima Derma Line si sunt disponibile atat in farmacii, cat si in magazinul online www.optimashop.ro

Indreptarul igienei orale corecte (II): albire in mod natural cu licheni arctici

The Beauty Kit by Iconic Health X Panacea Urban Apothecary: ritualul purificator pentru organism si piele

Indreptarul igienei orale corecte (II): albire in mod natural cu licheni arctici

Making Sounds: noua colectie de bijuterii semnata Skin Deep si Moogu Contemporary Jewellery

Articole recente

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!