Alina Botea toamna-iarna 2011-2012 (Berlin Fashion Week)

Alina Botea se numara printre designerii selectionati sa isi prezinte colectia alaturi de alte nume importante care fac cinste design-ului romanesc, in cadrul Berlin Fashion Week. Colectia toamna-iarna 2011-2012 este intitulata Snowflakes si este inspirata de dansul fulgilor de nea intr-o zi perfecta de iarna.

Alina nu a complicat deloc demersul, axandu-se pe linii simple, curate, care se curbeaza din loc in loc sugerand troienele unui peisaj de basm. Sub aspect cromatic, colectia abordeaza tonuri calde de brun, roz, gri-otel sau argintiu, completate de stralucirea paietelor si a lurexului.

Din loc in loc regasim motivul fulgilor de nea cuprins in tonalitati de verde sau roz prafuit, si punctat de un joc alternant al suprafetelor irizate cu cele transparente. Totul intr-un dozat excelent si intr-o nota care lasa loc sugestiei si interpretarii.

Materialele utilizate sunt fie stofe de lana groase, fie tesaturi delicate de matase naturala, tinutele fiind potentate de un melanj ingenios delimitat cu precizie de linii serpuitoare turcoaz sau bej.

Click pe pozele colectiei pentru a le vedea la dimensiuni mari

Fiecare piesa a colectiei ascunde sub aparentul minimalism, detalii care fascineaza pe cea care alege sa o poarte si care se constituie intr-un mic secret fashion: fermoare ascunse, decupaje inedite sau sisteme de inchidere mascate.

Alina Botea toamna-iarna 2011-2012 (Berlin Fashion Week)

Studiu privitor la atitudinea fata de slabit: femei vs barbati

Alina Botea toamna-iarna 2011-2012 (Berlin Fashion Week)

Lucian Broscatean toamna-iarna 2011-2012 (Berlin Fashion Week)

Articole recente

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!