Luna bijuteriilor La Rosa: promisiunea amorului intr-un simbol desavarsit

Fascinatia pe care o emana o bijuterie, fie ea si dintr-o colectie de marca precum La Rosa, nu poate fi deplina decat in momentul in care ii este atasata o insemnatate. Asemenea parfumului care isi lasa amprenta in memoria noastra olfactiva, un inel de logodna La Rosa sau o bijuterie incrustata cu un diamant, releva mai mult decat o latura decorativa, ce corespunde cochetariei tipic feminine.
Cu exceptia situatiilor in care ne facem singure un cadou de valoare (motivele nu constituie subiect de interes in acest moment), primirea unui inel cu diamant spre exemplu, echivaleaza cu o declaratie de amor si mai presus de toate cu o promisiune. Promisiunea ca nu vom da uitarii clipa cu totul speciala, promisiunea unei legaturi profunde, care depaseste stadiul unei indragosteli de moment, promisiunea unui zambet asternut pe chip in fiecare dimineata la cafea si a unui sarut capabil sa inlocuiasca orice crema magica pentru ridurile din suflet.
Angrenati in tumultul cotidian, de prea multe ori uitam sa daruim, iar cand ne gandim sa facem acest lucru, nu stim cum. Cateodata cuvintele sunt dificil de ordonat, mai ales atunci cand sentimentele depasesc orice asteptari, insa stralucirea diamantului unei bijuterii serveste de minune transmiterii unui mesaj menit sa ajunga direct in suflet. Dragostea nu se cumpara, insa se daruieste si se exprima, iar o podoaba se poate constitui uneori in vocea care ne lipseste si de care avem nevoie atunci cand cuvintele se impotmolesc, iar emotia le determina sa stagneze in adancul gatlejului.
La Rosa lanseaza Luna Bijuteriilor, o luna dedicata tuturor clientilor fideli si iubitorilor de bijuterii, in decursul careia anumite linii de podoabe beneficiaza de reduceri importante: -10% pentru bijuterii din aur cu cristale, -15% pentru verighete, -20% pentru bijuterii cu diamante si -25% pentru inele de logodna cu diamante. Reducerile din Luna Bijuteriilor La Rosa si codurile cupon pe care trebuie in mod obligatoriu sa le introduceti la finalizarea comenzii online le puteti gasi pe site-ul La Rosa.

Luna bijuteriilor La Rosa: promisiunea amorului intr-un simbol desavarsit

SuperJeans of Sweden: reinterpretarea garderobei smart casual

Luna bijuteriilor La Rosa: promisiunea amorului intr-un simbol desavarsit

Charles Philip Shanghai: cei mai in voga balerini reuniti la Experiment Point

Articole recente

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!