Lectura fashion pentru 2012

Zilele de sarbatoare imi prilejuiesc de fiecare data momente de tihna pe care le dedic in mare parte lecturarii unor volume de moda nou lansate pe piata sau a unora pe care in timpul anului nu am avut timpul necesar sa le studiez in profunzime.

Timpul pe care in era digitalizarii il acordam cartilor in format traditional reprezinta un lux si in acelasi timp o investitie. Printre atingerile lipsite de caldura prelinse pe Ipad si printre mesajele trimise intregii liste de contacte, cu urari corecte si frumos declinate, rasfoirea unor pagini care inca miros a tus si sorbirea fiecarui paragraf printre aburii cafelei de dimineata, echivaleaza cu o evadare pretioasa in cele mai ascunse locuri din univers si cu o curatire a mintii de tot balastul cotidian care fara sa vrem ne patrunde in inbox.

Prin prisma profesiei, am reunite in biblioteca sute de volume dedicate istoriei modei, biografii sau albume de arta, carora li se adauga frecvent carti care dezvaluie aspecte nestiute sau prea putin comentate de o importanta covarsitoare pentru tot ceea ce inseamna universul artei in prezent. Cateva dintre editurile dragi, precum Taschen, Assouline, Evergreen sau Fairchild imi ofera la fiecare doua sau trei luni cate o explicatie perfect valabila ca raspuns la provocarile modei actuale si imi deschid noi orizonturi.

Daca va numarati printre aceia care nu si-au pierdut exercitiul lecturii si care se afla intr-un permanent proces de invatare sau apropiere de pasiunile care le coloreaza viata, va recomand o serie de carti recent publicate pe care merita sa le treceti pe lista in 2012. Cititi articolul meu complet AICI.

Lectura fashion pentru 2012

Parfumuri speciale de Sarbatori: recomandarile lui Octavian Coifan

Lectura fashion pentru 2012

Cele mai bune anticearcane si creme tratament pentru ochi

Articole recente

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!