Cele mai bune anticearcane si creme tratament pentru ochi

O privire care strapunge frigul persistent din primele luni ale lui 2012 si un ten care respira prospetime si care emana stralucire asemenea unei flori rare care salasluieste printre nameti in varf de munte.

Atributele frumusetii le putem pastrata fara nicio grija chiar si dupa o serie de nopti cu putine ore de somn dar mult fast, gratie cremelor tratament care actioneaza eficient in zona din jurul ochilor pe timpul noptii si care elimina precum o bagheta magica in zorii zilei, efectele exceselor de cu seara.

In absenta unui ritual de ingrijire complet care sa vizeze tonifierea tenului, atenuarea rosetii si a pungilor de sub ochi, machiajul nu devine decat un artificiu aplicat de nevoie si ca raspuns de moment la reflectia propriei imagini in oglinda. Fondul de ten capata aspectul unei “tencuieli” prost realizate, fardul de pleoape pare a se descompune in particule sub privirea obosita, iar rujul accentueaza conturul buzelor mult prea relaxate la colturi.

Absolut toate petrecerile care ne-au condimentat finalul de an isi gasesc urmarile pe tenul nostru sub forma cearcanelor, a lipsei de tonus, a aspectului tern si a pungilor de sub ochi. Miracolele cosmeticii moderne, ferecate in mici borcane din sticla sau captate in tuburi cu pensula pentru o aplicare usoara si retusuri rapide, ne permit insa o riposta eficienta si cu mari sanse de castig.

Citeste continuarea articolului meu AICI, pentru a afla care sunt cele mai bune anticearcane si creme tratament pentru ochii obositi, incercanati sau congestionati.

Cele mai bune anticearcane si creme tratament pentru ochi

Lectura fashion pentru 2012

Cele mai bune anticearcane si creme tratament pentru ochi

Viitorul machiajului

Articole recente

There is one comment

  1. mihaela

    Si eu tot din cauza fondului de ten mi-am cumparat crema pentru ochi…pentru ca se aseza aiurea in jurul ochilor. Acum folosesc crema de ochi de la DermaE. Si dupa multe cautari, pot spune ca ea este cea mai buna. Se absoarbe rapid in piele, hidrateaza si de ridurile din jurul ochilor am scapat in cam o luna, doua

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!