Lectia numarul unu a frumusetii: legitimeaza rasfatul

Frumusetea incepe in momentul in care rutinei zilnice i se alatura rasfatul, iar tu descoperi placerea ascunsa in fiecare crema de ingrijire, formulata special pentru a-ti oferi o bucurie aparte, dincolo de beneficiile estetice evidente. A cumpara un produs cosmetic este in egala masura o nevoie vitala si o placere pe care trebuie sa ti-o permiti. Iar daca adaugi si faptul ca in lumea actuala, rasfatul este o componenta esentiala pentru mentinerea sanatatii fizice si mentale, obtii argumentul perfect pentru a-l legitima.

cover_dove

Tu cand ti-ai dat voie ultima data sa te pierzi printre rafturile cu elixire de frumusete, sa te delectezi cu texturile si aromele lor, sa te lasi cucerita de ambalajele-bijuterie si sa cheltuiesti poate putin mai mult decat ai face-o in mod obisnuit pe un produs de care nu ai neaparata nevoie, dar care te incanta peste masura? Din cand in cand, adoptarea rasfatului in traiul cotidian este cea mai buna forma de terapie pentru trup si suflet. Si asta pentru ca depinde exclusiv de aprobarea si de permisiunea ta.

In ziua de azi nimeni nu isi doreste sa fii unica, ci doar sa “joci” asa cum se cuvine. Gandeste-te o clipa cu ce asociezi termenul “rasfat” si iti vei da seama cat de putine lucruri esti de fapt capabila sa iti oferi fara a te simti vinovata sau fara a trebui sa dai explicatii. Pentru tine, la fel ca pentru multe alte modern ladies, o banala iesire la cafea cu prietenele, o inghetata savurata pe inserat, o terapie la spa intr-o zi de luni sau o dimineata de huzur total, atrage dupa sine mustrari de constiinta. Probabil ca o agenda intreaga nu este suficienta pentru a nota cate lucruri ai sa iti reprosezi zilnic. Atat de multe, incat uiti de cele care te multumesc si care iti fac cu adevarat viata mai frumoasa. Te-ai obisnuit sa ceri de la tine mai mult decat ar face-o un antrenor de fitness, ai transformat epuizarea intr-o constanta a vietii tale, iar nesomnul in virtute, si te-ai programat sa ai grija de toti si de toate, mai putin de tine.

dove_campaign

Cum adica sa te rasfeti cand esti un adult cu atat de multe pe cap si cu atat de putin timp “de pierdut”? Si in plus, doar stii din copilarie ca “nu e frumos sa te rasfeti” pentru ca “te obisnuiesti asa si nu e deloc sanatos pe termen lung”. Ce faci insa cand un love-brand in ADN-ul caruia se afla inscris “rasfatul” si fata de care ai dezvoltat in timp o afinitate aparte, vine sa te incurajeze sa celebrezi frumusetea tocmai in maniera pe care ai fost programata sa o eviti?

Nu obisnuiesc sa acord prea mare atentie mesajelor marcilor de beauty, insa Dove constituie exceptia de la regula, deoarece prin campaniile sale evoca lucruri firesti care ne definesc pe fiecare dintre noi. “Sarbatorim frumusetea impreuna” este mai mult decat un indemn de a ne iubi mai mult si de a ne manifesta aprecierea fata de oamenii dragi din viata noastra, lectia numarul unu a frumusetii: rasfatul este 100% legitim. Daca primavara rimeaza cu noi inceputuri, de ce nu ne-am da un restart mental? Odata ce vom percepe rasfatul ca o datorie pe care o avem fata de noi insine, vom stii cat, ce si cand sa ne oferim singure pentru a fi nu mai putin puternice, ci doar mai blande si mai generoase. Si poate putin mai prezente in propriile noastre vieti.

beautytip

Cateva idei despre cum poti sarbatori frumusetea in luna martie, poti descoperi accesand https://www.doveclub.ro/sarbatorimfrumusetea/ sau urmarind pagina de Facebook Dove. In plus, o serie de produse delicioase asteapta sa fie “degustate” la domiciliu: spumele de dus Dove cu trandafir, ulei de argan sau ulei de cocos.

 

Tu pentru ce iti multumesti astazi?

Lectia numarul unu a frumusetii: legitimeaza rasfatul

Programul de ingrijire Wella Care Fusion si ghd: record de eficienta, dublat de rasfat a la carte

Lectia numarul unu a frumusetii: legitimeaza rasfatul

#WearTheChange by C&A sau circuitul modei in natura: directii stilistice si schimbari de atitudine la inceput de primavara

Articole recente

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!