Mineralium Dead Sea si limbajul frumusetii

Finele lui august, un soare ceva mai domol, un cer de un albastru clar si mirosul inconfundabil al noului sezon. Intr-o dimineata de joi, imi aranjam in bagaj ultimele lucruri pentru plecarea in Beauty Retreat-ul la care fusesem invitata de Mineralium Dead Sea. O escapada cat se poate de bine venita la finalul unei veri care a trecut mult prea repede, in care nu am avut timp de vacanta si nici de vreun moment de respiro, in care proiectele s-au aglomerat cu o viteza uimitoare si in care noile perspective nu doar m-au determinat sa imi incercuiesc date fixe in calendar pana in apropierea Craciunului (nu glumesc defel), ci mi-au asezat un zambet larg si entuziast pe chip.

Cand am plecat din Capitala in zorii zilei, nu mi-am imaginat ca la doar 45 de km distanta aveam sa descopar o adevarata oaza de relaxare, un colt de Paradis desprins parca dintr-un peisaj toscan, inconjurat de o intindere nesfarsita si plasmuit intr-o liniste aproape ireala.  Domeniul Greaca s-a constituit intr-o adevarata revelatie, un conac absolut superb, cu detalii arhitecturale speciale, o piscina generoasa si camere cu mobilier din lemn pictat manual, care mi-au amintit de primele tentative de decorare a locuintei, in stil boho-chic.

Stiam ca cele doua zile rezervate Beauty Retreat-ului aveau sa fie ultimele ocazii de desfatare plenara a simturilor, inainte de agitatia si tumultul care insoteste intotdeauna debutul unui nou sezon. In camera ma astepta o scrisoare semnata Mineralium Dead Sea, alaturi de doua tentatii cu iz gurmand: un scrub de corp cu uleiuri aromatice de care m-am indragostit inca de la prima utilizare si o crema de corp cu minerale de la Marea Moarta, care mi-a invaluit instant pielea intr-un val hidratant si reconfortant.

Mineralium Dead Sea imi castigase pe deplin nu doar atentia ci ma facuse deja parte din poveste. O poveste al carei limbaj este unul universal: limbajul frumusetii care se vede si se simte. In fiecare zi dezvalui in paginile blogului sau ale revistei, la sedintele de consiliere sau in cadrul conferintelor, secrete desprinse din universul frumusetii, terapii de ultima generatie, produse revolutionare si protocoale de tratament aflate la limita dintre stiinta si cosmetica clasica. Iar de aceasta data, Mineralium Dead Sea m-a provocat sa vorbesc despre mine, cea care in permanenta ma situez in spatele reflectoarelor dand indicatii la sedintele foto si organizand intreaga echipa.

Gratie echipei de make-up artisti si hair-stylisti, precum si a vestimentatiei semnate Kinga Varga, cea de a doua zi a Beauty Retreat-ului Mineralium Dead Sea, s-a transformat intr-o sesiune foto in superbul cadru natural al Domeniului Greaca. Fotograful Stefan Stoica m-a surprins in cateva cadre reprezentative pe malul piscinei, purtand o superba rochie gri din noua colectie Kinga Varga si avand insemnate in suflet coordonatele de frumusete ale toamnei.Campania “Do you speak BEAUTYish?” va fi conturata de numeroase actiuni marca MINERALIUM Dead Sea: sedinte de make-up in reteaua de magazine Plafar, cursuri de ingrijire si make-up intr-o locatie ce va fi anuntata in scurt timp.

Brand-ul Mineralium Dead Sea, lansat in Romania in anul 2012, pune la dispozitie in reteaua de magazine Plafar si pe www.mineralium.ro, cele patru game disponibile in tara: HydraSource, Matte&Clear, YouthSource, Mineral Therapy. Fiecare gama este destinata cate unui tip de piele, astfel: Gama HydraSource – destinata tuturor tipurilor de ten, Gama Matte&Clear pentru tenul mixt si gras, Gama Youth Source – produse antiaging si Gama Mineral Therapy – produse pentru ingrijirea corporala. Produsele Mineralium contin toate mineralele si compusii gasiti in Marea Moarta. in plus, acestea sunt imbogatite cu extracte de plante care contin substante nutritive esentiale, precum vitamine si uleiuri ce au puternice calitati antioxidante.

Pentru mai multe informatii, accesati www.mineralium.ro sau www.facebook.com/Mineralium.

Mineralium Dead Sea si limbajul frumusetii

iBrows: primul studio de pensat profesional din Romania

Mineralium Dead Sea si limbajul frumusetii

Tendinte moda toamna-iarna 2013-2014: noua colectie SENSE

Articole recente

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!