Grand Bal Garnet de Maquillage (Dior): premisele unui an invaluit in magia frumusetii

Pregatirile pentru Marele Bal al Frumusetii au inceput cu putin inainte de Sarbatori, intr-o maniera plasmuita cu fast si sclipiri de diamant, menite sa disperseze lumina rece in cele mai ascunse unghere ale boudoire-ului feminin.
Una dintre cele mai frumoase surprize ale finalului de an, a fost prilejuita fara doar si poate, de lansarea unei colectii de machiaj Dior in editie limitata, o colectie pe care am avut sansa de o analiza in premiera si despre care v-am povestit in detaliu in urma cu cateva luni. Dior a intuit perfect directia spre care se indreapta universul frumusetii in 2013, paleta de make-up Grand Bal, prezentandu-se asemenea unei invitatii la descoperirea unor simboluri ferecate intre peretii cu tavane inalte ale castelului in care domnita isi asteapta cuminte pretendentii.

Cateva elemente esentiale pentru noul look in tendinte in 2013, se regasesc la castel, acolo unde visele se tes neincetat si sunt stropite cu apa de trandafiri din gradina fermecata, pentru o prospetime aproape ideala si sublima.

In noaptea dintre ani, am deschis minunatul sipet aurit Grand Bal Carnet de Maquillage, produsul star al colectiei speciale Dior si am lasat sa ma invaluie tusele delicate ale fardurilor de pleoape, gloss-urilor de buze sau creionului contur a carui atingere de abia am resimtit-o. In interiorul paletei cu pricina, am regasit unele dintre cele mai elegante, sofisticate si rafinate nuante si texturi experimentate pana in prezent. Cele doua farduri de pleoape metalice, in tonuri de auriu si argintiu, se preling pe pleoape cu efervescenta unor bule de sampanie jucause, adaugand irizatii fine, insa intens pigmentate, incredibil de bogate (precum un brocart) si surprinzator de rezistente, chiar si in absenta unui primer.
Ambele nuante pot fi aplicate atat separat, cat si alaturate pentru un machiaj hipnotizant, in tonuri reci si calde deopotriva, vibrant si incantator. Surpriza insa au constituit-o cele doua gloss-uri de buze, cuprinse intr-un compartiment separat al paletei (textura este cremoasa, insa defel lipicioasa, similara rujurilor Dior care exceleaza la capitolul confort si ingrijire a buzelor). Rozul neutru a carui tonalitate se situeaza undeva la mijlocul spectrului cromatic, invaluie buzele intr-un voal pigmentat, extrem de hidratant si care dovedeste o tinuta impecabila de-a lungul orelor. Cel de-al doilea gloss de buze, tranparent si cu micro-particule fine aurii, se poate aplica atat peste rozul neutru, pentru un plus de stralucire, cat si de sine statator, pentru o atingere delicata si un machiaj subtil desprins din povestile Craiesii Zapezii.

Ochii sunt subliniati de un eyeliner negru (nu este un negru intens, ci mai degraba un gri foarte inchis), cu o mina ferma insa cat se poate de confortabila la atingere. Pentru un plus de intensitate si pentru a facilita aplicarea, puteti trece mina creionului contur pentru o secunda prin flacara. La final, mi-am rasfatat genele cu unul dintre cele doua modele de gene false, o premiera in colectiile de make-up Dior: Pearl Drops False Eyelashes. Un stil de un dramatism moderat, exceptional pus in scena printr-un design al genelor echilibrat: dimensiunile sunt perfecte pentru aplicare, nu mai necesita ajustare la baza, genele sunt suficient de flexibile, adezivul care le insoteste se usuca rapid si asigura o aderenta ideala, iar indepartarea se realizeaza fara dificultate, genele putand fi reutilizate in conditiile unei pastrari si intretineri adecvate.
Pentru look-ul final in intampinarea noului an, am ales fardul de pleoape auriu si alaturarea celor doua gloss-uri de buze, care s-au prezentat impecabil in timpul petrecerii.

Grand Bal Garnet de Maquillage (Dior): premisele unui an invaluit in magia frumusetii

Despre styling si imagine

Grand Bal Garnet de Maquillage (Dior): premisele unui an invaluit in magia frumusetii

Le Vernis Givenchy: noul lac de unghii couture

Articole recente

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!