Lazy fashion morning

Ieri mi-am inceput dimineata in jurul pranzului… mai precis pe la 13:15. Dupa doua cafele, mi-am dat seama ca deja se facuse 5 dupa-amiaza si se impunea un ceai aromat, in cel mai pur stil englezesc.

Astazi razele soarelui au reusit sa patrunda prin textura fina a draperiei mele bleu si m-au trezit la 10:30. Cafelei de dimineata i-am adaugat doar un strop de vanilie, conferindu-i o aroma delicata si suava, precum atingerea celei mai fine matase naturale. Pe masuta din sufragerie ma asteapta (de vreo saptamana) doua numere noi-noute Vogue (editia britanica si cea americana). Visez si la Another sau Acne Paper, insa mai am putin de asteptat pana sosesc.

Iar cum astazi este „baba” mea, m-am gandit sa consult si astrele: „Spiritual concerns are guiding your actions today – which might lead to big changes. If you feel sure of yourself, keep moving in this new direction; if not, seek counsel from someone up ahead.” O zi de duminica cu schimbari majore… hmm va spun la finalul zilei daca asa a fost sau nu. Pana atunci fac o vizita virtuala la Nordstrom, caci am de ales vreo 3 nuante Rouge Coco.. cred ca ma voi opri la Paris, Camelia si Lune Rousse.

Lazy fashion morning

Moda la bazaROvision

Lazy fashion morning

Esente tari la masculin

Articole recente

There are 2 comments

  1. dressaddict

    Ha, ha, si eu am primit de la un prieten vineri, aduse cu rugaminti din afara, Vogue american pe februarie cu Jessica Biel pe coperta, si Vogue britanic pe martie, cu Alexa Chung! Stii ca mie imi place mai mult editia britanica? O am si pe cea de ianuarie cu Natalia Vodianova si mi-a placut mult de tot!

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!