Le Rouge Chanel: nuante seducatoare intr-o noua colectie Avant-Première

O culoare mistuitoare care invaluie buzele asemenea unui sarut menit sa opreasca timpul in loc sau poate un ton subtil si rafinat, discret si timid precum petalele de trandafir involburate pe acorduri de pian. Rujul isi aroga nu doar prerogativele unui produs esential in beauty-case-ul feminin, ci devine confidentul cel mai de pret al momentelor traite cu pasiune si efervescenta, a acelor clipe in care peisajul se transforma in reverie si in care dorintele incep sa prinda contur.

Indrazneste, primeste darul rabdarii, lasa emotiile sa iasa la iveala si ofera-ti accesoriul perfect al seductiei decriptate dincolo de timp si spatiu! Le Rouge Chanel surprinde in debutul lui 2013 cu trei colectii distincte: Collection Avant-Première de Chanel, Levres Scintillantes si Rouge Allure.

Colectia Avant-Première de Chanel deschide un nou capitol in saga feminitatii prin intermediul paletei revizuite a Rouge Coco si Rouge Coco Shine (nuantelor semi-transparente le sunt adaugate tonalitati bogate cu 30% pigmenti aditionali). Dincolo de latura estetica, Rouge Coco si Rouge Coco Shine ingrijesc buzele, gratie complexului Hydratender, secretul unei formule excelente care hidrateaza, netezeste si lasa pielea fina a buzelor moale si matasoasa.

Sase nuante Rouge Coco, inspirate de atmosfera din spatele camerelor de filmat sunt aduse in prim-plan, fiecare dintre acestea exprimand chiar din denumirile sugestive, cadrele unei pelicule cu aer romantat: Sentiment (bej-piersica cald), Liaison (un roz satinat delicat), Ce Soir (pruna misterioasa), Grace (rose cu accente de cupru), Amant (un semiton de oranj rosiatic) si Le Baiser (roz profund cu sclipiri aurii).

De asemenea, Rouge Coco Shine pluseaza la capitolul acoperire si intensitate a pigmentilor, prin opt nuante noi: Ingenue (bej auriu), Interlude (o superba nuanta de coral), Saga (roz tandru), Suspense (fuchsia intens), Fiction (pruna cu irizatii aurii), Synopsis (o nuanta rece de brun, neutra si sofisticata), Scenario (rosu pur cu subton maroniu) si Dialogue (rosu intens si ravasitor).

In completarea sagai, Chanel prezinta si patru lacuri de unghii coordonate cromatic, chintesenta a elegantei clasice si atemporale: Le Vernis in nuantele Starlet (piersica aurie), Paparazzi (violet-maroniu luminos), Cinema (un semiton de rosu balansat de atingerea oranjului) si Provocation (mov intens pruna).

Le Rouge Chanel: nuante seducatoare intr-o noua colectie Avant-Première

Moda ca afacere – marketingul industriei apparel: o noua carte semnata Diana Serpoianu

Le Rouge Chanel: nuante seducatoare intr-o noua colectie Avant-Première

CONCURS: accesorizeaza-ti tinuta de Valentine’s Day cu MOA

Articole recente

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!