Targul de bijuterie contemporana AUTOR revine cu o noua editie

Cel mai asteptat eveniment al primaverii dedicat designului de bijuterie contemporana, Targul AUTOR, se pregateste de o noua editie la finele lunii aprilie.

Evenimentul va avea loc luna aceasta, între 20 si 21 aprilie, la Sala Dalles din centrul Capitalei. Organizat de platforma AUTOR Bijuterie Contemporana, targul va fi deschis publicului între orele 11 si 20.

Ajuns la cea de-a IX-a editie, cel mai important targ de bijuterie de AUTOR din Romania va surprinde înca o data publicul cu noile colectii realizate de designerii romani din sfera contemporan-experimentala si va promova tinere talente ce vor fi prezente în premiera la acest eveniment.

Fondatorul platformei AUTOR Bijuterie Contemporana, Dan Piersinaru, declara ca „De-a lungul celor cinci ani de existenta, atat AUTOR, cat si designerii recurenti, au înteles cu fiecare editie ca bijuteria de autor este un domeniu de descoperire si inovatie permanenta, o lume în care jocul cu conceptele si ideile pot fi  constant chestionate si contextualizate. Cu fiecare editie noua, ne dorim un dialog implicit cu vizitatorii si cumparatorii nostri, o întalnire asteptata de fiecare parte cu emotie si curiozitate. Pentru ca am simtit ca este momentul potrivit, aceasta editie devine una europeana prin prezenta unor designeri straini de bijuterie contemporana la AUTOR. Un nou pas pentru noi, firesc si necesar în evolutia unui eveniment care îsi respecta un public devenit deja fidel.

Inaugurata anul trecut, din dorinta de a sustine designul romanesc de produs, AUTOR va continua si la aceasta editie sa dedice o sectiune speciala creatorilor pasionati de designul de obiect. Desi nu ne-am gandit sa permanentizam o sectiune de design de obiect, succesul înregistrat la editia trecuta ne-a facut sa continuam si de data aceasta prezentarea unei selectii de design de obiect la etajul 1 al Salii Dalles. Dorinta nostra cea mai putenica este sa formam punti între cele doua directii de design, bijuterie si produs, pentru a gasi numitori comuni. Ca exercitiu de imaginatie, ne putem gandi ca bijuteriile pot fi expuse cu succes pe display-uri gandite de designerii de produs. Un join venture necesar la care ne dorim sa contribuim activ”, declara Dan Piersinaru, organizatorul evenimentului.

Vizualul pentru aceasta editie a fost realizat cu sustinerea Beauty District: Alexandru Abagiu (make –up) si Sorin Stratulat (hair styling).

Targul AUTOR este un eveniment bianual cu o editie de primavara si o editie de toamna. Editia trecuta a avut loc pe 3 si 4 noiembrie si a înregistrat un numar record de peste 3000 de vizitatori. Pretul unui bilet de intrare va fi de 10 lei.

Targul de bijuterie contemporana AUTOR revine cu o noua editie

H&M Conscious Exclusive: tinute de seara din materiale sustenabile

Targul de bijuterie contemporana AUTOR revine cu o noua editie

Philips Lumea si promisiunea frumusetii constante

Articole recente

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!