Irina Schrotter primavara-vara 2011

Ieri seara, Irina Schrotter a prezentat la Hotel Radisson, colectia primavara-vara 2011, conceputa ca un show aniversar care marcheaza 20 de ani de activitate. Spre deosebire de incercarile anterioare complet ratate de conectare cu design-ul actual, propunerile stilistice pentru sezonul urmator se inscriu intr-o nota mult mai fireasca si mai unitara.

O paleta de tonuri nude, degradeuri si accente de culoare vii, intr-un dozaj perfect echilibrat. Sub aspect cromatic, Irina a inteles foarte bine care sunt tendintele pe care trebuie sa le urmeze si a mizat pe o zona de siguranta, ascunsa sub valul minimalismului (voit sau impus de lipsa unor tipare pe care sa le stapaneasca).

De data aceasta nu am mai asistat la o colaborare Irina Schrotter-Razvan Ciobanu, iar acest lucru a fost cat se poate de vizibil. Pentru a supravietui in lumea modei ai nevoie in mod cert de un suflu nou, insa nicidecum de obsesii transpuse in piese de o indoielnica valoare estetica.

Nu stiu daca balsamul Lenor poate aduce o nota mai “soft” colectiei si nici daca folosindu-l rochiile de seara vor capata acel parfum mirific pe care ar trebui  sa il aiba. O asociere gresita, nu face decat sa certifice situarea pe o panta descendenta din punct de vedere al design-ului. Iar pentru a reusi intr-un final sa te redresezi si sa faci din nou femeile sa viseze, trebuie sa te conectezi la zonele in care moda pulseaza intr-un ritm constant.

Irina Schrotter primavara-vara 2011

Gabriela Dumitran – palarii made-to-measure

Irina Schrotter primavara-vara 2011

Solutii pentru tratarea buzelor uscate

Articole recente

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!