Interviu cu Pyuric

Pyuric aka Cristina Chipurici, pe care o cunoasteti de pe Monden.info a avut amabilitatea sa imi acorde un interviu pentru HotCity.ro.

Din interviu:

In fiecare dimineata in timp ce imi beau cafeaua, parcurg cateva minute Monden.info. Pe Pyuric evident o cunosteam prin intermediul posturilor de pe site, insa mai putin ca persoana. De aceea am decis ca este timpul sa o cunosc atat eu cat si voi, asa cum este ea ca om, cu aspiratii, proiecte de viitor si desigur ca blogger.

­­Pyuric.jpgAdina: Buna Cristina. Majoritatea cititorilor te cunosc ca fiind Pyuric de la Monden.info. Pentru a te cunoaste insa putin mai bine, spune-mi pentru inceput cate ceva despre tine.

Pyuric: Salut! Sunt Cristina Chipurici, sunt studenta in ultimul an la jurnalism. Am facut practica in departamentul de stiri al unei televiziuni, intr-o agentie media, respectiv intr-o firma de PR… pana in momentul in care Bobby Voicu mi-a propus sa pornim impreuna Monden.info. O roscata mica de inaltime si plina de energie, zodia Capricorn.

Adina: Cum te-ai gandit sa lansezi un proiect precum Monden.info? De ce nu un blog despre literatura sau despre moda?

Pyuric: Am lansat un astfel de proiect deoarece la asta ma pricep, inteleg foarte bine felul in care functioneaza industria muzicala romaneasca. Este subiectul care ma pasioneaza cel mai mult, de cand ma stiu am urmarit noutatile legate de videoclipuri, formatii, piese noi, concerte, case de discuri, drepturi de autor… Nu voi scrie niciodata despre un domeniu pe care nu-l cunosc si nu ma pasioneaza la fel de mult.

Continuarea aici. Sa-mi spuneti daca v-a placut. 😀 Cristina multumesc inca o data. 🙂

Doamnele si taiorul

Doamnele si taiorul

Interviu cu Pyuric

Irina Schrotter by Razvan Ciobanu – primavara/vara 2009

Articole recente

There are 3 comments

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!