Interviu Business Woman: despre visul pe care il traiesc

Putini sunt cei care au reusit de-a lungul anilor sa imi adreseze intrebari care sa ma determine sa le acord o perioada de reflectie, suficient de bine formulate si cu un filon logic menit sa contureze indeaproape o poveste. O poveste de viata, caci despre asta este vorba, o poveste cat se poate de personala, amprentata cu magia modei si a frumusetii.
In urma cu aproximativ doua luni, cand Oana Dinca mi-a propus un interviu pentru revista Business Woman, nu mi-am imaginat ca intrebarile pe care avea sa mi le supuna atentiei, vor reusi sa ma emotioneze si sa ma provoace la o introspectie cu iz usor nostalgic. Zece ani de cariera au trecut aproape pe nesimtite si parca ieri ma aflam la primul shooting, experimentand o sumedenie de stari si trairi contradictorii, pariind pe o viziune, insa nestiind ce impact va avea si ce reactii va starni.

Recunosc, sunt dependenta de feedback, caut in permanenta confirmari si reconfirmari, insa poate cel mai important lucru pe care l-am invatat in tot acest timp, este acela ca moda trebuie simtita dar mai ales traita in fiecare clipa si ca cel mai bun raspuns la toate dilemele se afla in interiorul meu. Pentru acest lucru si pentru multe altele sunt cat se poate de recunoscatoare si ma simt privilegiata caci imi pot trai realmente propriul vis.
Va invit sa parcurgeti amplul interviu in numarul din Business Woman, recent aparut pe piata. Multumesc pentru sprijinul acordat in realizarea fotografiilor Denisei Luntraru si Carol Parc Hotel.

Interviu Business Woman: despre visul pe care il traiesc

Les Beiges (Chanel): pudra compacta pentru un ten mangaiat de soare

Interviu Business Woman: despre visul pe care il traiesc

Dercos Neogenic: primul tratament pentru reinnoire capilara

Articole recente

There are 5 comments

  1. Alexandra

    Foarte bun interviul. Doream de mult sa scriu acest comentariu pentru a aprecia activitatea ta pe acest blog. Alte blog-uri si mai ales revistele din Ro la sectiunile de Beauty se rezuma sa ofere informații simple, succinte, deja cunoscute pe care le tot repeta. Insa aici găsesc mereu informații noi, detaliate, din”culise”. Fiecare postare spune o poveste, este o plăcere sa le citesc. Felicitări!

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!