Dercos Neogenic: primul tratament pentru reinnoire capilara

Dupa 20 de ani de cercetare, Laboratoarele Vichy au descoperit sursa regenerarii repetate a foliculilor firelor de par: celulele stem. Iar vestea cea buna, consta in aceea ca intreg setul de cercetari a fost transpus intr-un tratament cu adevarat revolutionar, menit sa vina in ajutorul persoanelor afectate de o cadere instalata a parului: Dercos Neogenic.

In urma cu cinci ani, preocuparile cercetorilor se concentrau asupra modalitatilor de ancorare a radacinii firului de par si asupra fortificarii fibrei capilare, iar Aminexilul si arginina au tinut primele pagini ale publicatiilor de prestigiu o perioada indelungata si au constituit subiectul numeroaselor discutii pe tema. Iata insa ca in 2013, centrul de atentie se schimba, astfel incat putem vorbi despre sursa si genetica, despre experimente derulate in vitro si despre abordari complementare, dincolo de simplele tratari localizate.

Celulele stem au devenit apanajul neurocosmeticii, iar cremele si lotiunile magice dezvoltate in laboratoare, au servit luptei impotriva unicului inamic real: timpul fizic. Cu o capacitate de regenerare uimitoare si de multiplicare de-a lungul vietii, celulele stem ofera raspunsuri si in arealul care vizeaza redensificarea capilara. Mai precis, in absenta celulelor stem, foliculii pilosi nu ar mai exista, iar industria perucilor ar inregistra o ascensiune fara precedent.

Cum poate fi favorizata insa buna functionare a celulelor stem? Raspunsul este cat se poate de intuitiv: prin actiunea asupra mediului lor, astfel incat bulbii aflati in stare latenta sa poata fi activati, iar noi fire de par sa isi faca aparitia. Prezentata in avanpremiera la Congresul European Hair Research Society din 2012, subiect a nu mai putin de 3 publicatii stiintifice si brevetata drept inovatie la nivel mondial, Stemoxidina este prima molecula cu actiune biomimetica care favorizeaza buna functionare a celulelor stem, ce stau la originea noilor fire de par.

Dercos Neogenic, noul produs al Laboratoarelor Vichy, contine Stemoxidina 5% si se prezinta sub forma unor monodoze, care trebuiesc aplicate zilnic si care promit sa redensifice parul in decursul a trei luni de utilizare. Tratamentul este usor de efectuat, gratie aplicatorului special (este fabricat din bronz alb extrem de fin) cu rol de masaj capilar (stimuleaza microcirculatia), care serveste la repartizarea si dozarea optima a continutului fiecarei doze.
Mai mult decat atat, odata patruns in scalp, produsul nu imprima defel o senzatie lipicioasa si nu lasa o pelicula uleioasa, parul putand fi ulterior coafat foarte usor. Dercos Neogenic este un tratament unisex, functionand in egala masura atat in cazul femeilor cat si al barbatilor care se confrunta cu probleme ce vizeaza retragerea liniei de contur a podoabei capilare, par rar sau scalp vizibil.

Tratamentul este recomandat sa fie urmat de 1-2 ori pe an, in cure de cate trei luni si este disponibil exclusiv in farmacii, in varianta de 14 monodoze (pret recomandat: 217 lei) sau in cea de 28 monodoze (pret recomandat: 339 lei).

La evenimentul de lansare Dercos Neogenic, desfasurat la finele saptamanii trecute la restaurantul The Artist: alaturi de Lavinia Gogu (ELLE) si Raluca Iorga (InStyle)

Dercos Neogenic: primul tratament pentru reinnoire capilara

Interviu Business Woman: despre visul pe care il traiesc

Dercos Neogenic: primul tratament pentru reinnoire capilara

Concurs: bratara magica cu dorinte de primavara

Articole recente

There is one comment

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!