Hydra-Pure Timeless Beauty Cream (Miriam Quevedo): elixirul suprem pentru par

Cercetarile stiintifice derulate in laboratoare se alatura in 2014 celor mai pretioase extracte si activi, intr-o sinergie perfecta care ridica frumusetea la rang de arta desavarsita, pentru aceia care stiu unde anume sa caute si spre ce sa isi indrepte atentia. Produse cu adevarat exceptionale, elixire concentrate destinate unui segment de public educat si care frecventeaza cercuri restranse, boutique-uri de nisa si centre exclusiviste, texturi care depasesc orice imaginatie si pe care aproape ca iti este dificil sa le incluzi intr-o categorie predefinita.


Intotdeauna dincolo de uzual se ascunde exceptionalul, dincolo de produsele regasite in rafturile supermaket-ului sau in saloanele de beauty, se deschide un intreg univers, aparent tacut, care nu atrage atentia prin agresivitatea mesajului, care nu isi cauta cu tot dinadinsul adepti si care odata descoperit, ofera definitia unei experiente de beauty completa si complexa. Inca de la lansare, produsele premium vizeaza un sistem de distributie exclusiva, aspect care nu denota defel o gratuitate, ci care permite un control firesc a imaginii si o pozitionare atenta pe o nisa restransa de clienti.

Elysee Concept si-a adaugat portofoliului extrem de atent alcatuit, un brand premium cu totul aparte: Miriam Quevedo. O gama de produse destinata ingrijirii tenului, corpului si podoabei capilare, ce reda dimensiunea luxului si a unei rutine de beauty decriptata prin prisma unei noi generatii de activatori ai frumusetii, ai caror efecte nu se lasa defel asteptate.

Caviarul este aproape nelipsit din lista ingredientelor cheie care explica eficacitatea si pretul ridicat al produselor premium, iar in asociere cu uleiuri organice unice si extracte pretioase, confera rezultate imediate – dezideratul oricarui client al cosmeticelor premium, aflat in cautare de elixire miraculoase. Miriam Quevedo a dezvoltat o gama extrem de avansata din punct de vedere al formularii – The Glacial White Caviar – menita sa redea parului vitalitatea si sa il restructureze din interior, asemenea unei creme performante cu efecte globale anti-aging.

 

Glacial White Caviar Hydra-Pure Timeless Beauty Cream: stralucire de diamant

O intreaga experienta senzoriala mi-a fost prilejuita de indata ce am testat produsele liniei The Glacial White Caviar, infuzate cu cea mai mare concentratie de ingredienti activi cu rol de hidratare a scalpului, protectie si regenerare intensiva a fibrei capilare. Crema multifunctionala Glacial White Caviar Hydra-Pure Timeless Beauty Cream a fost insa dragoste la prima aplicare si mi-a demonstrat din plin ca promisiunea unui miracol incapsulat intr-o sticla isi poate gasi expresia deplina in aspectul incredibil al parului meu.

Menita a fi utilizata atat pe parul umed cat si pe cel uscat, pentru un plus de textura, Glacial White Caviar Hydra-Pure Timeless Beauty Cream, m-a surprins intr-o prima etapa prin textura sa cu totul speciala, situata la granita dintre un sampon consistent si o emulsie lejera. Cateva pompe aplicate in palma, m-au trimis cu gandul la perlele de cultura si la reflexia lor de neegalat. Particule stralucitoare fine integrate intr-un produs cu o senzorialitate de exceptie si cu un parfum pur si simplu sublim, proaspat si delicat, asemenea rozelor care insotesc aerul revigorant al diminetii.

Principalul atu al produsului si cel care m-a determinat sa ii rezerv un loc permanent in beauty-case-ul meu, consta insa in capacitatea de captare si de reflexie a luminii, dupa aplicare, parul transformandu-se intr-un adevarat diamant multifatetat, care isi dezvaluie incredibil stralucirea si care surprinde privirile in mod real. Parul meu fiind vopsit si necesitand o ingrijire speciala, a regasit in Glacial White Caviar Hydra-Pure Timeless Beauty Cream solutia pe care o cauta de prea multa vreme. Rosul este o culoare extrem de pretentioasa, care in timp isi pierde din stralucire, devine mata, iar in lipsa unui ritual foarte bine pus la punct, risca sa nu fie perceputa asa cum se cuvine. Gratie unei simbioze unice de pietre pretioase (jad, coral, ametist, rubin, tourmaline si perla) incluse in formula, Glacial White Caviar Hydra-Pure Timeless Beauty Cream reuseste sa creeze efecte optice senzationale, intensificand perceptia nuantei parului si conferindu-i o stralucire ca de oglinda.

Mai mult decat atat, inainte de aplicarea produsului pe parul umed, am evitat folosirea mastii obisnuite si a lotiunii pentru hidratare intensiva, supunand testarii promisiunile inscrise pe eticheta. Am ramas placuta surprinsa sa constat ca Glacial White Caviar Hydra-Pure Timeless Beauty Cream mi-a hidratat excelent parul uscat (caviarul alb, apa glaciala pura si complexul pe baza de keratina hidrateaza fibra capilara, o restructureaza si protejeaza impotriva efectelor termice sau a foto-imbatranirii) si mai mult decat atat, a reusit sa il cuminteasca in mod admirabil. Daca pana recent jurasem fidelitate deplina spray-ului Humidity Blocker, care prevenea orice tentativa de rebeliune a parului in contact cu umiditatea, Glacial White Caviar Hydra-Pure Timeless Beauty Cream m-a convins sa renunt cel putin pentru o perioada la el, efectul de control al tendintei frizzy resimtindu-se cu prisosinta, chiar si dupa o incursiune la piscina.

Glacial White Caviar Hydra-Pure Timeless Beauty Cream nu incarca absolut deloc parul, poate servi ca solutie de restyling pentru a doua zi, iar dupa cateva utilizari repetate veti observa ca parul fin si subtire (cum este al meu) capata mai multa greutate si volum, efecte care se mentin timp indelungat.

Produsele din gama Miriam Quevedo Mediterraneum sunt disponibile in exclusivitate in boutique-urile Elysee Concept.

Hydra-Pure Timeless Beauty Cream (Miriam Quevedo): elixirul suprem pentru par

Kikilou by Catalina Dumitrescu: visul modei ca arta in permanenta redefinire

Hydra-Pure Timeless Beauty Cream (Miriam Quevedo): elixirul suprem pentru par

Werkhaus: inovatie si design functional

Articole recente

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!