Expozitia de bijuterii-concept Ensemble of Broken Pieces la Castelul Pelisor

Prima saptamana a lunii noiembrie marcheaza un eveniment cu totul special, invaluit in inefabila aura a regalitatii: expozitia de bijuterii-concept Ensemble of Broken Pieces, gazduita de Castelul Pelisor si prilejuita de intoarcerea Inimii Reginei Maria in Salonul de Aur.

reginamaria1

Organizata de Galeria Galateca impreuna cu Institutul Cultural Roman, in perioada 3-15 noiembrie, expozitia reuneste bijuterii conceptuale de o frumusete unica, turnate din alama/argint si impodobite cu pietre pretioase sau semipretioase. Bijuteriile cu pricina au fost realizate de Vika Tonu si Alexandru Nimurad si fac parte din proiectul expozitional Untamed Skin, initiat si realizat de Galateca si sustinut de Institutul Cultural Roman, ce a fost triplu-premiat in luna februarie 2015 la London Fashion Week – International Fashion Showcase din Londra.

unnamed2

Inaugurarea expozitiei Ensemble of Broken Pieces a coincis cu ceremonia restransa de omagiere, in cadrul careia inima Reginei Maria a fost transferata in Salonul de Aur de la Castelul Pelisor si la care au participat Principesa mostenitoare Margareta, Principele Radu si Arhiducesa Maria Magdalena a Austriei, fiica Principesei Ileana si nepoata reginei.

Galeria de arta contemporana si design GALATECA va gazdui in perioada 12-28 noiembrie proiectul (EROS)ION de Ioana Sisea, iar incepand cu 1 decembrie va prezenta in spatiul Neogalateca o forma comerciala a expozitiei Untamed Skin – The Romanian Blouse, initiata de curatoarea galeriei Roxana Gibescu si conceputa de Alexandru Nimurad, Alexandra Abraham si Vika Tonu.

reginamaria3 reginamaria2 IMG_6282 IMG_6276

Proiectul face parte din seria mai ampla de expozitii “Inima Reginei”, dedicate Reginei si Casei Regale si organizate in parteneriat cu Primaria Orasului Sinaia: Ensemble of Broken Pieces, (EROS)ION si Untamed Skin realizate de patru artisti si designeri romani: Vika Tonu, Alexandru Nimurad, Alexandra Abraham si Ioana Sisea. Cele patru vernisaje si expozitii vor avea loc atat in Sinaia, la Muzeul Castelului Pelisor, la Centrul Cultural Carmen Silva si la Muzeul Orasului Sinaia ce urmeaza sa fie inaugurat, cat si în Bucuresti, la Galeria multidisciplinara Galateca.

unnamed4 unnamed5 inima1

Expozitia de bijuterii-concept Ensemble of Broken Pieces la Castelul Pelisor

Vichy Normaderm: provocarea unui ten lipsit de imperfectiuni si de simptomele asociate schimbarilor hormonale sau poluarii urbane

Expozitia de bijuterii-concept Ensemble of Broken Pieces la Castelul Pelisor

ARTA de a fi o LADY

Articole recente

There is one comment

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!