Homeycomb si campania speciala Versace si Kenzo

Homeycomb.ro este o platforma unica in zona boutique-urilor online, abordand un model de business perfect functional si directionat catre acele segmente de clienti care apreciaza obiectele de decoratiuni interioare si mobilier cu un design special.

Zaharnita Medusa, Versace –  711.00 lei (redus de la 1,016.00 lei)

Un club exclusivist de shopping, cu discount-uri de pana la 70% la branduri de lux si cu oferte disponibile o perioada limitata de timp, care merita din plin studiate. Vinerea aceasta, Homeycomb.ro mi-a semnalat debutul unei campanii speciale, care prilejuieste intalnirea cu portelanul Rosenthal si cu stilul inconfundabil al lui Gianni Versace, dar si cu mobilierul amprentat de design-ul Kenzo.

De peste 130 de ani Rosenthal s-a identificat cu arta si designul, cu calitatea de exceptie a produselor din portelan si cu maiestria artizanilor ce dau nastere unor opere de arta perfecte. Datorita produselor sale fascinante, Rosenthal este unul dintre liderii mondiali in fabricarea de accesorii de masa rafinate si accesorii cadou. Rosenthal stie cum sa armonizeze perfect traditionalul cu elementele moderne, numele acestuia fiind sinonim cu stilul increzator, perfectiunea si mandria.

Set 6 cesti cu farfurii Medusa, Versace – 3,704.00 lei (redus de la 5,336.00 lei)

Cafetiera Medusa, Versace – 1,818.00 lei (redus de la 2,668.00 lei)

Semnele distinctive ale portelanului Rosenthal sunt calitatea exceptionala si sustenabilitatea; fiecare colectie este o declaratie a unicitatii sale, ca parte dintr-un intreg armonios. Concepute de Gianni Versace si fabricate de prestigiosul brand, Rosenthal, piesele sunt realizate din portelan fin si sunt decorate manual cu detalii uimitoare de culoare rosie, negre sau aurii, chiar si cu accente din aur de 22 karate.

Extraordinarele game de produse vin in intampinarea satisfacerii tuturor gusturilor pentru vesela cu design excusivist si original. Rosul regal si accente sofisticate de negru si auriu sunt imbinate intr-un deosebit motiv decorativ ce aminteste de fascinantele vremuri antice. Capul Medusei, un simbol al colectiei Versace, ofera acestui set un un aer clasic. Accentele clasice ale veselei Versace reprezinta o solutie extravaganta de decorare a oricarei mese in stil modern.

Vaza Medusa, Versace – 1,094.00 lei (redus de la 1,556.00 lei)

Latiera Medusa, Versace – 995.00 lei (redus de la 1,461.00 lei)

Platou servire – 1,571.00 lei (redus de la 2,287.00 lei)

Set 6 cesti cafea cu farfurii – 3,704.00 lei (redus de la 5,336.00 lei)

Din lumea modei si a parfumurilor la design, stilul Kenzo este intotdeauna unic si inconfundabil, caracterizat de influentele orientale si de un lux minimalist. Colectiile sale, definite prin accente ludice imbinate cu materialele sofisticat decorate si patinate, sunt realizate manual, in Italia. Aceasta canapea confortabila, generoasa iti ofera spatiu necesar pentru relaxare si pentru a te bucura de viata. Canapeaua de colt Papillon este imbinarea perfecta intre stil si confort, un model elegant, potrivit oricarui decor.

Canapea de colt – 62,416.00 lei (redus de la 78,020.00 lei)

Fotoliul City este imbinarea perfecta intre stil si confort, un model elegant, potrivit oricarui decor – 18,424.00 lei (redus de la 23,030.00 lei )

Homeycomb si campania speciala Versace si Kenzo

Aubade: 20 de ani de lectii seducatoare si primul magazin in Romania

Homeycomb si campania speciala Versace si Kenzo

Garderoba care vorbeste despre tine

Articole recente

There is one comment

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!