Frumusete contra-cronometru: fiolele pentru lifting instant Coup D’Eclat (Asepta)

In urma cu 5-6 ani, medicina anti-imbatranire constituia varful de lance al frumusetii, un portal magic care se deschidea in fata femeilor dornice sa descopere secretul intoarcerii in timp cu orice pret. O intalnire cu unii dintre cei mai reputati specialisti in estetica, era rezervata cu cateva luni inainte, iar listele de asteptare rivalizau cu cele ale brandurilor high-end. Injectii cu acid polilactic pentru riduri profunde, doze de toxina botulinica prescrise spre a fi administrate la interval de 3-6 luni sau variante mai “soft” de colagen introdus in piele in vederea netezirii ridurilor superficiale. Inspirate in egala masura de medicina estetica si de cosmetica raparatorie, noua generatie de elixire magice pentru ten, mizeaza pe o actiune non-invaziva, pe rezultate rapide si poate cel mai important pe accesibilitate.

“Injectiile de frumusete” au generat un intreg segment de piata, aflat in crestere exponentiala. Iar aici nu vorbim despre aparate hi-tech menite a fi utilizate in intimitatea caminului, ci despre solutiile cu efectele instant, din ce in ce mai cautate de femeile care refuza sa imbatraneasca. Varsta este doar o cifra inscrisa in buletin si invaluita intr-o aura de mister. Gratie fillerelor care umplu imediat ridurile sau ale fiolelor pentru lifting, nimeni nu isi poate da seama care este varsta reala a tenului sau ce drame se ascund in interior. Si oare nu acesta este visul oricarei femei atunci cand se priveste in oglinda?

Fiolele care asigura un un lifting instant al trasaturilor sunt poate cea mai buna inventie cosmetica a ultimilor ani in termeni de rezultate imediate si adeseori salvatoare. Mai mult decat atat, fiolele care contin fluide concentrate pot fi utilizate nu doar ocazional ci si in cure de revitalizare a tenului in perioade cheie, asemenea unor suplimente de frumusete menite sa stimuleze functiile vitale ale pielii: regenerarare, sinteza de colagen, prezervarea apei la nivelul celulelor.

Laboratoarele Asepta din Monaco dezvaluie sezonul acesta fiolele pentru lifting ce poarta denumirea sugestiva “Coup D’Eclat”. Mai mult decat o promisiune, concentratele cu pricina realmente functioneaza si isi indeplinesc cu prisosinta menirea. Fiolele lifting Asepta Coup D’Eclat au constituit o revelatie pentru mine inca de la prima utilizare si le-am rezervat un loc de cinste in boudoir-ul meu: in doar cateva minute tenul parca a suferit o interventie miraculoasa, semnele de oboseala disparand aproape in totalitate, ridurile fine fiind atenuate, iar conturul facial redefinit.

Asepta Coup D’Eclat isi bazeaza actiunea pe un cocktail ultra-concentrat din extracte de plante care relaxeaza musculatura faciala si ii redau fermitatea printr-un efect tensor. Reteaua de fibre din derm (colagenul si elastina) slabeste odata cu trecerea anilor, pierzandu-si din “tensiune” si din fermitate, insa in momentul in care este identificat un vector care sa elibereze in celule proteinele de care acestea au nevoie pentru un “restart”, atunci efectul gravitational poate fi dat uitarii.

Molecule cheie precum tensina sau anumite tipuri de colagen sunt introduse de o buna perioada de timp in cosmeticele care vizeaza ameliorarea calitatii membranei bazale, iar asociate cu extracte botanice si dispuse intr-o sinergie perfecta cu proteinele naturale, produc adevarate miracole contra-cronometru. Secretul fiolelor pentru lipfting Asepta Coup D’Eclat rezida tocmai in dozajul inteligent si perfect controlat al ingredientelor naturale recunoscute pentru proprietatile lor revitalizante si decontractante: proteine naturale din plante – efectul tensor si anti-rid care se mentine cel putin 8 ore, extract de Acmelia (o planta originara din America de Sud) – efect de relaxare si de limitare a contractiilor muschilor faciali (mimeaza actiunea toxinei botulinice) si provitamina B5 – reenergizeaza celulele si amelioreaza semnele de oboseala.

Fiolele Asepta Coup D’Eclat pot fi utilizate fie in cursul diminetii, pentru o revitalizare imediata a tenului, fie seara inaintea unui eveniment special (de indata ce le veti incerca, le veti iubi forever). In cazul in care fluidul continut de o fiola depaseste nevoile tenului, il puteti aplica fara probleme (si chiar va recomand acest lucru) si in zona gatului si a decolteului. Mai mult decat atat, fiolele din plastic auto-casabile faciliteaza transportarea in deplina siguranta in orice bagaj si pe orice distanta, neexistand riscul de a se sparge si de a se pierde continutul.

Pack-ul ce contine 12 fiole Asepta Coup D’Eclat este disponibil la pretul de 46 lei si poate fi comandat online din boutique-ul Optima Shop.

Frumusete contra-cronometru: fiolele pentru lifting instant Coup D’Eclat (Asepta)

O piele mai fina si mai catifelata, chiar dupa primul dus: concurs Dove

Frumusete contra-cronometru: fiolele pentru lifting instant Coup D’Eclat (Asepta)

Cosmetica masculina: crema pentru conturul ochilor Power Eye Cream (Clarena)

Articole recente

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!