Gala UAD 2013

Incepand de astazi, 28 iunie si pana luni 1 iulie, ma aflu la Cluj, unde se desfasoara Gala UAD 2013, cel mai important eveniment dedicat noii generatii de tineri designeri, pregatiti sa sustina examenul final inainte de terminarea studiilor universitare, in fata noastra, a fashion editorilor si a unui public numeros, alcatuit din reprezentanti ai unor branduri cunoscute, jurnalisti si invitati speciali.

Editia cu numarul XIX a Galei UAD 2013 se contureaza intr-o maniera diferita, atat din punct de vedere a directiilor trasate, a modului de concepere, structurare si coordonare a colectiilor, cat si sub raport cromatic (mult mai putin negru si o infuzie binevenita de culoare, dupa ani la randul in care tonurile sumbre au dominat catwalk-ul).

Colectiile absolventilor sunt coordonate anul acesta de o echipa care functioneaza absolut perfect si care nu mai are nevoie de nicio prezentare: prep.univ. dr Lucian Broscatean si lect.univ. dr Elena Basso Stanescu. O echipa careia i se adauga designeri in ascensiune, fosti studenti ai UAD, extraordinar organizati, fiecare cu o misiune foarte clara de indeplinit in ansamblul evenimentului.

Agenda este cat se poate de complexa, totul fiind calculat pe intervale orare, de la preview-uri, sosirea invitatiilor, make-up si pana la desfasurarea serii de Gala sau a cocktail-ului special.

Pana voi reveni in Bucuresti si va voi prezenta de-a lungul unei serii de articole ample cele mai percutante colectii ale designerilor, insotite de detalii de culise, urmariti desfasurarea evenimentului prin intermediul postarilor frecvente pe pagina mea de facebook  (contul personal si cel dedicat blogului). Mai multe amanunte nu va dezvalui momentan, pentru a nu spulbera surprizele si va invit pe facebook , unde va voi tine la curent cu tot ce se intampla la Gala UAD 2013 si unde veti putea afla informatii in premiera.

Gala UAD 2013

IONTO-MESOlift: secretele celei mai avansate terapii anti-ageing

Gala UAD 2013

Aniversare 20 de ani Jolidon: vizita in atelierele de creatie

Articole recente

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!