Futura Ultra Pro (Ultratone): cel mai inalt standard in arealul esteticii faciale si corporale

Imi amintesc ca in urma cu cativa ani, in timpul unor conferinte dedicate inovatiilor in estetica desfasurate la Paris, discutam cu unul dintre cei mai reputati specialisti la nivel mondial despre viitorul cosmeticii si despre standardele ce pareau imposibil de atins la vremea respectiva.Revolutia in domeniul aparatarelor de inalta performanta menite a se integra in meniul de servicii al centrelor de beauty a inceput in urma cu mai bine de doua decenii, insa in urmatorii 5 ani vei asista la niste fenomene cu adevarat surprinzatoare. Nici nu iti poti imagina cata stiinta este concentrata in aparatele ce urmeaza a fi lansate si ce implicatii majore vor avea acestea in modul in care femeile isi vor concepe programul de infrumusetare” – imi marturisea un profesor doctor cu peste 30 de ani de experienta in cercetare, parte a unei echipe extinse de specialisti angrenata intr-un institut localizat in indepartata Japonie si desprins parca dintr-o pelicula science-fiction.

Afirmatia sa mi-a starnit pe moment curiozitatea si mi-a ramas bine intiparita in minte, rememorand-o de fiecare data cand aveam confirmarea uneia dintre directiile majore prezentate de-a lungul conferintelor. Despre biostimulare si despre rolul acestei tehnologii in arealul esteticii s-a discutat indelung, neexistand vreun centru de beauty din lume care sa nu fi mizat in ultimii cativa zeci de ani pe aportul indiscutabil al device-urilor cu rezultate excelente in tratarea celulitei, in scaderea in centimetri si in redarea fermitatii pielii.

Insa provocarea servita in perioada recenta laboratoarelor si institutelor stiintifice, nu a constat atat in eficientizarea terapiilor deja existente, cat in alaturarea mai multor tehnologii indelung testate si dispunerea sinergica a acestora in aparate de inalta tinuta, menite sa inlocuiasca multitudinea de device-uri existente in saloane, a caror actiune se concentreaza exclusiv asupra tratarii unei probleme singulare. Altfel spus, ambitia celor mai importanti producatori de aparatura estetica a fost aceea de a crea un sistem performant care sa alature cele mai benefice terapii faciale si corporale si care sa ofere in timp record rezultatele dorite de milioane de femei din intreaga lume. Cate femei mai au la dispozitie timpul necesar pentru a urma o terapie anticelulita, un tratament facial si un tratament de fermitate, care insumate rapesc cel putin 3 ore? Cum ar fi insa daca ar exista posibilitatea ca nu doar 3 ci 30 de tratamente sa fie comprimate intr-un singur aparat si sa poata fi programate sa actioneze simultan functie de nevoile fiecarei cliente, in doar 30 de minute?

Visul se transforma in realitate si poarta cu sine garantia calitatii si a inovatiei specialistilor Ultratone, leaderul mondial absolut in domeniul aparaturii estetice, cu peste 40 de ani de experienta in cercetarea stiintifica si cu un know how impresionant. Supranumit si Dreamshaper, noul sistem Futura Ultra Pro (disponibil in Romania prin intermediul Topline) pe care am avut ocazia sa il testez la centrul Silhouette, rescrie toate codurile frumusetii, transformand in realitate palpabila cele mai ascunse dorinte din boudoire-ul feminin.

Futura Ultra Pro inglobeaza un sistem unic de tehnologii sincronizate cu bioenergie, Ultratone detinand patentul asupra transmitatorilor LUMI – impulsurile mioneurale luminoase unificate. Cu alte cuvinte, este vorba despre nu mai putin de sapte tehnologii dispuse intr-o sinergie perfecta intr-un singur aparat destinat terapiilor de biostimulare faciala si corporala: lumini bioptice, cromoterapie, microcurenti, ultrasunete si Ultra Lipo Ultracell (un concept avansat ce vizeaza diminuarea gradului de celulita si reducerea tesutului adipos).

Futura Ultra Pro m-a cucerit inca de la prima sedinta, prin interventia sa simultana asupra zonelor vizate (abdomen, solduri, fese, coapse, talie) si prin rezultatele sesizabile dupa numai 30 de minute. De altfel, aceasta este si inovatia pe care o aduce cu sine Ultratone, un singur sistem putand comprima un numar impresionant de terapii (anti-ageing, cavitatie, anti-rid, detoxifiere, drenaj limfatic, lifting, fermitate, tonifiere, reflexologie, cromoterapie, lipoliza, ultrasunete, electroporatie, remodelare etc) care pot fi efectuate in acelasi timp gratie unui altgoritm extrem de bine pus la punct si a unui software sofisticat capabil sa inregistreze detaliile tratamentelor a peste 200 de clienti si sa sugereze scheme noi de actiune functie de gradul de responsivitate al fiecaruia.

Pe touchscreen-ul aparatului pot fi introduse datele privitoare la varsta, greutate, tip morfologic, constitutie, alaturi de zonele corporale/faciale avute in vedere si de rezultatele care se doresc a fi obtinute. Futura Ultra Pro tine cont de toate acestea si genereaza un plan de tratament personalizat, din care nu lipseste numarul de sedinte recomandate saptamanal, durata si intensitatea acestora, functie de zonele de lucru.

Niciun program nu seamana cu altul, asa cum nici clientii nu sunt identici. Futura Ultra Pro permite nu doar nenumarate scheme personalizate, ci si module distincte de operare adaptate barbatilor si femeilor. Pare extrem de complicat la prima vedere, insa procesul inteligent al aparatului activat de un set de touch keys intuitive, faciliteaza programarea in doar cateva minute fara a fi necesar un training prelungit. Mai mult decat atat, daca in timpul programului clientul resimte nevoia unei intensitati mai ridicate sau mai scazute, are la indemana un buton pe care il poate folosi in deplina siguranta si fara a fi necesara asistenta terapeutului.

Futura Ultra Pro beneficiaza de cele mai placute si mai confortabile pad-uri de transmitere a impulsurilor intalnite la un aparat de acest tip (au fost dezvoltate in parteneriat cu cercetatorii NASA): materialul din care sunt realizate este moale si flexibil, nu produce iritatii (hipoalergenic), iar cele doua tipuri de lumina emise urmeaza principiile cromoterapiei – lumina albastra favorizeaza relaxarea psihica, iar lumina galbena stimuleaza activitatea intregului organism (acesta este si motivul pentru care terapia trebuie efectuata intr-o incapere intunecata, care sa permita difuzarea luminii).

Daca pana acum doar visam la un Dreamshaper, iata ca el exista acum si nu mai avem nicio scuza pentru a nu-i acorda un vot de incredere. Eu deja i l-am acordat pe al patrulea si nu am nici cel mai mic regret: sub supravegherea specialistilor Silhouette si a doamnei doctor Dumitrita am reusit ca in decurs de 2 saptamani sa imi tonifiez coapsele, sa scap de 3-4 cm din zona coapselor si sa reduc cu aproape 4 cm circumferinta taliei. Iar acesta este doar inceputul!

Futura Ultra Pro (Ultratone): cel mai inalt standard in arealul esteticii faciale si corporale

Triolete by Alina Cernatescu sau definitia bunelor maniere in moda romaneasca

Futura Ultra Pro (Ultratone): cel mai inalt standard in arealul esteticii faciale si corporale

Garderoba inceputului de toamna 2014: noua colectie H&M Studio

Articole recente

Impartaseste-mi opinia ta

error: Content is protected !!